Nu este vina ta ca el nu stie ce inseamna sa oferi iubire din toata inima

1
De Cristina Tudor
28 mart. 2019

Nu, nu este vina ta ca el nu intelege adevarata iubire.

L-ai acceptat asa cum este el. Cu calitati si cu defecte. Cu bune si cu rele. Cu momente frumoase si momente mai putin frumoase. Pentru ca asta faci intr-o relatie de iubire. Nu incerci sa il schimbi. Si el ti-a spus ca te accepta complet, insa ori de cate ori ai aratat cine esti gasea un lucru care il deranja la tine.

Astrologie: Cum te schimba iubirea in functie de zodie

Ti-a spus ca vrea ce este cel mai bun pentru tine, insa ori de cate ori i-ai marturisit visurile tale si i-ai spus pentru ce vrei sa lupti in viata, ti-a taiat aripile si te-a pus la pamant pe motiv ca nu vei reusi, ca sunt prea multe obstacole in calea ta sau ca simte ca nu esti pregatita pentru asta.

Ai fost intotdeauna dornica sa fii tu insati, insa in preajma lui nu puteai pentru ca intotdeauna avea ceva de comentat.

Nu ti-a fost niciodata aproape, nu te-a sustinut, nu te-a ajutat.

Te iubesc, dar pana cand? Ce nu poti ierta in functie de zodie

Pentru o perioada mult prea lunga de timp te-ai prefacut ca esti fericita. Poate ca ai crezut ca esti. Dar iti simteai sufletul gol, secat de iubire. Simteai ca ai oferit tot ce ai putut sa oferi in iubire, insa nu ai primit nimic in schimb.

Insa nu ai renuntat. De fiecare data incercai sa ii mai dai o sansa. Si inca o sansa, si inca o sansa. Insa, intr-o zi, inima ta a spus „STOP!”. Pentru ca nu mai putea indura. Si in acel moment ai luat decizia sa pleci. Si totul s-a schimbat. Ti-ai dat seama ca ai suferit prea mult pentru ceva ce nu merita. Ca ai oferit tot ce ai putut si nu ai primit nimic in schimb.

Gaseste barbatul care va lupta pentru tine cand te va vedea cu lacrimi in ochi

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.