Nu-i permite trecutului sa iti fure fericirea de azi si de maine

1
De Cristina Tudor
25 dec. 2020

Este greu sa iti vindeci inima dupa ce a fost facuta tandari. Este greu sa privesti lumea cu aceeasi incredere pe care o aveai inainte de a fi ranita.

Odata ce treci printr-o suferinta dificila, iti este greu sa mai fii tu. Sa ramai optimista. Sa vezi binele din oameni. Sa crezi ca va fi bine. Incepi sa te indoiesti de toti cei din jur. Sa construiesti bariere in jurul sufletului tau. Incepi sa pui la indoiala fiecare persoana care vrea sa te cucereasca.

Dupa ce cineva ti-a frant inima, ti-e greu sa te deschizi din nou. Sa crezi in iubire. Sa ai incredere in alte persoane chiar daca nu au gresit cu nimic. Indiferent de cat de bine se poarta cu tine, o parte din tine se asteapta sa fie ranita din nou. Astepti mereu ca adevaratul lor sine sa iasa la iveala, sa iti arate partea lor intunecata.

Nu poti permite bagajelor emotionale sa iti distruga sufletul. Nu poti permite trecutului sa iti fure fericirea de azi si de maine. O experienta urata nu ar trebui sa te faca sa renunti la speranta de a iti gasi fericirea adevarata. O persoana toxica nu ar trebui sa te convinga ca orice alta persoana pe care o intalnesti se va comporta in acelasi mod.

Ai voie sa iti iei tot timpul din lume pentru a te vindeca. AI voie sa petreci cat vrei tu in singuratate. Ai voie sa iti iei tot timpul din lume pentru a invata sa ai incredere in alte persoane. Ai voie sa procesezi tot ce s-a intamplat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.