Nu iubi pe jumatate. Iubeste cu toate inima. Altfel nu mai iubi deloc.

iubeste cu toata inima
1
De Cristina Tudor
24 mai 2019

Nu iubi cu jumatati de masura. Iubeste cu toata inima. Nu iubi cu frica. Iubeste cu sufletul deschis. Nu iubi cu gandul la viitor. Iubeste ca si cum nu ar exista ziua de maine. Iubeste cum stii tu sa iubesti cel mai mult.

Iubeste fara teama. Iubeste ca si cum nu ar exista ziua de maine. Iubeste cu tot sufletul tau. Iubeste cu fiecare celula a corpului tau.

Iubesti cu adevarat cand incerci sa ii faci viata mai usoara partenerului de cuplu… mai buna, mai frumoasa, mai fericita. Cand il iei in brate in momentele dificile si ii spui ca totul va fi bine si ca ii esti alaturi neconditionat. Cand il vezi in fata ta si zambesti pentru ca iti dai seama cat de norocoasa esti ca ti-a aparut in cale.

Iubesti cu adevarat cand petreci o zi alaturi de el fara sa faceti ceva special si te simti fericita, implinita, iubita. Cand capul tau ajunge pe umarul lui, iar bratele lui iti inconjoara trupul si simti ca esti acolo unde trebuie sa fii.

Iubesti cu adevarat cand amandoi va faceti planuri de viitor si sunteti mai fericiti ca niciodata doar gandindu-va la urmatorii ani si la toate amintirile pe care le veti construi impreuna.

Iubesti cu adevarat cand il ai tot timpul in gand.

Iubesti cu adevarat cand nu pleci dintr-o cearta dificila fara sa spui nimic. Din contra, alegi sa ramai, sa discuti cu cartile pe fata, sa faci compromisuri, sa rezolvi problema. Pentru ca dragostea voastra este mai importanta decat orice conflict.

Iubesti cu adevarat cand te trezesti dimineata si il vezi langa tine. Iar in acel moment stii ca ai tot ce iti trebuie sa fii fericita si esti recunoscatoare pentru fiecare clipa petrecuta alaturi de el.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com