Nu te pierde intr-o iubire care te nu te ajuta sa infloresti

1
De Larisa Giurea
16 iun. 2019

Iti dai seama ca, odata cu trecerea timpului, asteptarile tale s-au schimbat, la fel ca si tine. Ai renuntat la dorinta de a avea alaturi pe cineva care sa te inspire si ai inceput sa te multumesti cu ceea ce primesti: o energie vaga si searbada.

Cand a devenit frica de a nu ramane singura mai mare decat teama de a fi prinsa intr-o relatie inerta?

Incepi sa accepti ca te autosabotezi. Ii justifici cele mai inacceptabile actiuni si vorbe cu o colectie impresionanta de scuze, de care te folosesti ca sa nu fii nevoita sa infrunti adevarul. Te tarasti mai departe alaturi de el, incercand sa te convingi pe tine insati ca eforturile tale infinite te vor ajuta sa cladesti ceea ce nu puteti construi in cuplu. Iti sadesti sufletul intr-un om care nu are dorinta de a invata de cata apa si soare ai nevoie ca sa infloresti.

Cand vine vorba de iubire, nu ai voie sa te multumesti cu putin

Iti taie ramurile firave, chiar daca vrea sa iti lase impresia ca te sustine. Ca e langa tine. Suficient cat sa te faca sa speri la mai mult. Destul cat sa nu reusesti sa te desprinzi. Atat cat sa iti foloseasca toata energia, fara sa iti ofere niciun pic de energie in schimb.

Esti fericita cu adevarat in relatie sau ti-e frica sa fii singura?

Iti sapa radacinile si te sleieste de forta si vitalitate. Esti epuizata si confuza, dar continui sa crezi ca daca oferi necontenit vei reusi, prin devotamentul tau, sa aprinzi in el iubirea pe care ai merita sa ti-o poarte neconditionat. In schimb, te lovesti de critici subtile si scuze incerte, impachetate frumos in gesturile insignifiante de tandrete la care ai invatat sa tanjesti atat de mult.

Iti domolesti si ultimul strop de pasiune ca sa te faci placuta unui om care nu ia seama la ambitiile tale, pentru ca le considera neinsemnate.

Unui om care nu pune niciodata cele mai dificile si importante intrebari, pentru ca ii e frica de raspunsuri.

Unui om care nu poate sa iti fie alaturi, pentru ca ii este teama de ce sta ascuns in tine, dincolo de suprafata.

Unui om care nu te vrea pe tine, intreaga.

Exista un motiv pentru care Universul aduce in viata ta anumite persoane si apoi le permite sa plece

Cand vine vorba de iubire, doar enorm inseamna suficient

In adancul sufletului tau, simti nevoia de echilibru. Stii ca nu meriti jumatati de masura. Si stii ca atunci cand o sa intalnesti barbatul potrivit, o sa reuseasca sa te priveasca pana in adancul inimii. O sa depuna efort ca sa te inspire si o sa se lase inspirat de tine. O sa fie fascinat de frumusetea ta interioara si exterioara. Si o sa aiba dorinta de a-ti afla si intelege cele mai ascunse temeri, ganduri si vise. Atunci nu vei mai fi nevoita sa te multumesti cu cineva care ofera si care se multumeste cu jumatati de masura.

E dreptul tau sa astepti un barbat extraordinar!

Atunci abia o sa realizezi cat este de important sa nu te dedici decat celui care te ajuta sa infloresti. Inalta, plina de parfum si cu fata vesnic indreptata catre soare.

Foto: Shutterstock.com