Nu-ti pierde sufletul luptand pentru cei care nu te merita

1
De Cristina Tudor
25 mart. 2022

Nu mai suferi dupa iubiri trecatoare. Cunoaste-ti valoarea. Nu te multumi cu putin.

Una dintre mantrele mele preferate care ma ajuta sa raman optimista este „Orice este menit sa se intample se va intampla… iar daca nu se intampla inseamna ca nu imi este destinat mie.” Cred in aceste cuvinte cu tot sufletul meu pentru ca Universul mi-a demonstrat de multe ori ca sunt adevarate.

Nu mai incerca sa fortezi sa se intample ceva. Nu mai astepta sa fii iubita de oamenii care nu au ce sa caute in viata ta. Nu iti mai pierde sufletul luptand pentru cei care nu te merita. Incepe sa iti spui ca cel care iti este destinat va veni la tine si nu va trebuie sa fortezi nimic… pentru ca totul va fi natural. Nu va avea timp de jocuri dureroase pentru tine. El va veni pentru a ramane o vesnicie. Pentru a crede in tine cu tot sufletul lui si a te ajuta sa devii cea mai buna versiune a ta. Pentru a te ridica de la pamant in momentele dificile. Pentru a iti fi cel mai mare sustinator si a te determina sa lupti pentru visurile tale si sa nu renunti pana cand nu le vei vedea implinite. Pentru a te tine de mana la bine si la rau. Pentru a construi o viata alaturi de tine.

Imediat ce il vei vedea vei putea simti in adancul sufletului tau ca ceva se leaga… si totul va avea sens fix in acel moment. Vei intelege de ce ai trecut prin toate momentele dificile, de ce ai fost nevoita sa astepti atat de mult.

Viata ta va fi diferita. Totul va fi usor, simplu, natural. Dragostea va fi sincera, matura, pura, cu adevarat speciala. Vei fi tratata asa cum nu ai mai fost pana acum. Te vei simti, in sfarsit, inteleasa… si vei putea sa renunti la toate mastile pe care le-ai purtat in aceasta viata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com