Nu trebuie sa alergi dupa cineva care nu este menit sa fie in viata ta

1
De Cristina Tudor
3 nov. 2019

Persoanele care trebuie sa fie in viata ta sunt cele care te apreciaza cu adevarat si care nu au nevoie de nicio dovada.

Care nu au nevoie de timp. Ele apar si iti arata ca meriti mai mult decat crezi.

Sa alergi dupa cineva nu este deloc distractiv, in special daca este vorba despre o relatie sentimentala. De ce sa astepti cu nerabdare sa primesti un raspuns la mesajul trimis? De ce sa stabilesit o intalnire si sa simti ca esti mult mai entuziasmata pentru ea decat este persoana cealalta?

De ce sa tragi de cineva care poate ca nu este menit sa fie in viata ta? De ce sa depui eforturi incredibile cand celalalt nu face nimic pentru tine?

Nu… nu alerga dupa cineva care nu este menit sa fie in viata ta. Nu incerca prea mult deoarece ajungi sa cersesti iubire din partea cuiva care nu intelege cat de mult valorezi. Incerci sa determini pe cineva sa te strecoare putin in viata lui desi nu stie sa iti ofere atentia pe care o meriti.

Sa facem un mic exercitiu si sa ne indreptam atentia asupra relatiilor cu prietenii – niciodata nu a trebuit sa muncesti prea mult pentru a te conecta cu prietenii. Pentru ca astfel de persoane sunt menite sa fie in viata ta. Iti sunt alaturi la bine si la rau, te sustin neconditionat, demonstreaza ca le pasa de tine si te iubesc cu toata fiinta lor. Te suna cand simt nevoia sa te sune. Raspund la mesajele tale.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.