4 obiceiuri care te impiedica sa atragi iubirea si sa-ti gasesti sufletul pereche

1
De Cristina Tudor
21 mai 2021

Atragi iubire in viata ta? Esti in relatiile potrivite? Sau incerci de ceva vreme si iti dai seama ca te lovesti continuu de aceleasi piedici si obstacole?

De ce nu reusesti sa atragi ceea ce iti visezi si ajungi sa atragi opusul dorintelor tale? Raspunsul este chiar la tine.

Iata care sunt cele 4 lucruri care te impiedica sa atragi iubirea si sa iti intalnesti sufletul pereche.

1. Pui oamenii pe un piedestal

Este usor sa iti pui ochelari cu filtru special si sa incerci sa atragi dragostea in viata ta. Insa acesta este un joc mult prea periculos pentru tine deoarece te face sa nu mai fii atenta la aspectele negative ale situatiilor in care te afli. Cum poti gasi iubirea adevarata, dragostea autentica atunci cand tu pui oamenii gresiti pe un piedestal si iti imaginezi iubire acolo unde nu exista?

De ce nu atragi iubirea adevarata?

Iata cateva moduri in care este posibil sa ii idealizezi pe altii:

– cauti perfectiunea.
Este bine sa ai standarde, insa nu uita ca nimeni nu este perfect. Iubirea implica acceptarea si intelegerea defectelor reciproce. Daca ti-ai propus sa cauti perfectiunea, vei trece cu vederea atatea suflete frumoase si vei atrage mincinosi si manipulatori care se prefac ca se potrivesc dorintelor tale.

– iti creezi o fantezie.
Cand esti pe cale sa intalnesti pe cineva, este bine sa fii optimista. Insa mare atentie aici! Nu confunda optimismul cu crearea unei fantezii despre persoana pe care o intalnesti, transformand-o pe aceasta in partenerul perfect cu care poti construi relatia perfecta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.