5 pasi simpli ca sa atragi iubirea si sufletul pereche in viata ta

1
De Cristina Tudor
24 oct. 2021

Acesti pasi simpli te vor aduce mai aproape de iubire.

Daca vrei sa invingi rutina zilelor din saptamana, sa ai mai mult timp pentru tine si sa iti deschizi sufletul pentru a intalni marea iubire, poti urma cativa pasi simplu in fiecare zi, care iti vor deschide usa inimii si vor activa legea atractiei, pentru a intalni sufletul pereche si a aduce iubirea in viata ta.

Asa cum mediul are un efect asupra noastra, si noi insine, prin atitudinea si gandurile noastre, avem un impact asupra lumii exterioare. Tot ceea ce facem, ce spunem, alegerile noastre ne contruiesc destinul si nu degeaba se spune ca suntem arhitectii propriei vieti.

Iata cateva alegeri zilnice pe are le poti face pentru a atrage iubirea in viata ta.

5 Pasi pentru a trage iubirea si sufletul pereche in viata ta

Daruieste iubire

A darui iubire include o gama de exercitii pe care sa le facem cu noi insine. Nu este suficient sa iubim oamenii si vietatile din jurul nostru, ci trebuie sa le si daruim iubirea noastra, adica sa le-o aratam. Asadar incerca sa interactionezi cu caldura, sa nu critici orice, sa apreciezi tot ce-i frumos in ceilalti si sa oferi din inima, sa daruiesti din ceea ce ai, sa imparti cand simti ca poti.

Daruinta nu se realizeaza cu asteptari, asadar nu te astepta neaparat la recunostinta celorlalti, insa aceasta atitudine deschide noi drumuri catre iubire.

Invata sa ierti si sa TE ierti

Ca sa poti merge mai departe cu sufletul limpezit, ai nevoie de iertare, fara aceasta, sufletul nostru nu este liber sa iubeasca din nou. Asadar incerca sa ierti acele persoane care ti-au gresit, nu in ideea de a tolera greselile, ci cat sa nu te mai mistuie trecutul.

Daca simti remuscari fata de tine insati, ncearca sa te ierti, sa iti dai puterea de a merge mai departe, spre un nou inceput.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pexels.com.