Persoanele care au aceste 3 trasaturi de personalitate sunt irezistibile

1
De Cristina Tudor
20 nov. 2019

Daca ai aceste 3 trasaturi de personalitate, cei din jurul tau nu au cum sa iti reziste!

Exista o intrebare tipica pusa la prima intalnire sau la interviuri: „Care este cel mai important lucru pe care il cauti la alti oameni?”. Exista variatii pe acest format, cum ar fi: „Care este calitatea cea mai atractiva pe care o cauti intr-un potential partener?” sau „Care este cea mai mare calitate a ta?”. Indiferent de formatul intrebarii, raspunsul este unul singur: trasatura ta de personalitate cea mai puternica.

Cu siguranta te gandesti ca aceasta trasatura ar putea fi onestitatea, umorul sau carisma. Toate sunt raspunsuri bune, insa nu sunt cele corecte. E un exercitiu util sa analizezi oameni pe care ii admiri, oameni care te atrag cu adevarat si oameni fara de care nu poti trai, astfel poti gasi cele 3 trasaturi care fac o persoana sa fie irezistibila.

Raspunsul nu e niciodata unul singur. Multe dintre lucrurile pe care le admiram sunt manifestari ale altor lucruri pe care le admiram si mai mult.

Iata cele 3 trasaturi de personalitate care te fac sa fii o persoana irezistibila:

Modestia

Aceasta trasatura sta la baza evolutiei, invatarii si bunatatii. Modestia este conceptia conform careia nu esti inca atat de grozav/a incat sa ai impresia ca le stii pe toate. De asemenea, consta in ideea ca toti suntem egali, astfel incat un rau facut impotriva unuia dintre noi este un rau facut impotriva tuturor. Oamenii modesti care manifesta smerenie lasa faptele sa vorbeasca de la sine, stau drepti in fata propriei lor suferinte si isi amintesc lor, dar si altora, ca viata este fragila si, prin urmare, valoroasa. Modestia distruge ignoranta si cultiva recunostinta!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.