3 piste false catre inima unui barbat

1
De Cristina Tudor
4 nov. 2018

Vorbeste-i frumos! Invata sa gatesti! Fii buna la pat! Nu ceda usor! Sunt doar cateva dintre sfaturile pe care le primim atunci cand vine vorba de cum sa cucerim barbatii. Experta in relatii Rori Raye are o alta parere si crede ca cele mai des folosite cai spre inima barbatilor nu duc, de fapt, nicaieri.

1. Calea logicii – mintea

Iti place sa vorebesti despre lucruri care conteaza, sa stralucesti in conversatii. Iti plac jocuril de cuvinte si schimburile de idei. Te mandresti cu faptul ca ai ceva de spus, inclusiv argumente logice pentru ideile tale. Pe scurt, poti face fata cu brio oricarui barba intr-o conversatie si ti s-a spus asta. Barbatilor le place sa stea de vorba cu tine ba chiar te considera amuzanta. Insa sfarsesc prin a-ti fi doar prieteni buni in majoritatea cazurilor, nu-i asa?

Rori Raye spune ca atunci cand incerci sa te conectezi cu barbat cu mintea, prin intermediul mintii lui, el nu simte nimic. Poate ca ii place compania ta si chiar sa faca sex cu tine insa nu reusesti sa ii atingi sufletul.

2. Calea simturilor – trupul

Multa vreme am crezut si eu, ca multe alte femei, ca sexul poate fi calea catre inima unui barbat. Lucrurile nu stau deloc asa. Barbatii functioneaza diferit de femei chiar daca si ei isi doresc o conexiune sufleteasca profunda. In timp ce pentru a femeie a face sex cu un barbat creeaza o conexiune emotionala puternica cu acesta, un barbat nu se simte neaparat conectat emotional cu o femeie cu care face sex. Acesta este doar un pic aspect dintr-un tablou mai cuprinzator. Atunci cand incerci sa ajungi la inima unui barbat prin sex, exista sanse mari sa te alegi doar cu un partener de sex si atat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com