5 podcast-uri pe care trebuie sa le urmaresti

1
De Cristina Tudor
10 iun. 2021

In ultimii ani podcast-urile au prins aripi, iar romanii au inceput si ei sa prinda gustul „povestilor” audio.

Sunt mereu la indemana – nu depinzi de o ora anume la care sa poata fi ascultate, le poti asculta oriunde – cand conduci, in metrou sau cand pregatesti mancarea pentru a doua zi si le poti opri oricand, fara grija ca pierzi ceva pana cand ai din nou vreme de ele. Sunt foarte multe podcasturi de succes in limbi straine, dar astazi am sa fac recomandari in limba romani. Iata 5 podcast-uri pe care trebuie sa le urmaresti daca vrei sa afli lucruri foarte interesante, explicate pe intelesul tuturor.

MindArchitect cu Paul Olteanu

Lui Paul Olteanu i se mai spune si arhitectul mintilor destepte. Realizeaza cel mai ascultat podcast din Romania, cu un milion de ascultari in mai putin de un an de la lansare.

Este un podcast despre neurostiinta si psihologie in care sunt explicate notiuni aparent complicate astfel incat nu doar sa le intelegem, ci sa si putem face schimbari de bun augur in vietile noastre. Cu ajutorul acestui podcast intelegem ce este in mintea noastra, la ce stimuli reactioneaza si cum putem transforma reflexele in decizii constiente. MindArchitect este un podcast de invatare, dezvoltare profesionala si personala care te ajuta sa te cunosti mai bine si sa intelegi mai usor reactiile celor din jur, construind astfel mai usor relatii mai bune si mai echilibrate.

Cristian Presura Podcast

Cristian Presura este doctor in fizica, cercetator stiintific la Philips, in Olanda, inventator si autor a mai multor carti menite sa apropie copiii si nu numai de fizica si astrofizica.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Unsplash.com.