5 recomandari de podcasturi care sa te inspire

1
De Alice Papuc
24 oct. 2023

Mi-am facut un obicei din a asculta podcasturi, iar astazi iti prezint preferatele mele. Sper sa te motiveze si sa te inspire, exact asa cum se intampla in cazul meu.

Podcasturile reprezinta o sursa excelenta de divertisment, informatii si inspiratie, iar partea cea mai buna este ca acestea sunt accesibile oricand si oriunde. Astfel, te poti bucura de un podcast atunci cand faci curatenie, alergi, esti pe drumuri sau te ocupi de alte treburi. Ai ocazia sa iei parte la anumite dezbateri, sa inveti lucruri noi si sa intelegi mai multe despre diverse concepte. Iata 5 recomandari de podcasturi pe care le consider benefice pentru orice femeie!

5 tunsori in voga pe care le poarta cele mai de succes femei din lume

„The Guilty Feminist”

Daca esti interesata sa descoperi feminismul intr-un mod distractiv si provocator, „The Guilty Feminist” este recomandarea ideala pentru tine. Comediantii Deborah Frances-White si invitatii sai abordeaza subiecte precum egalitatea de gen, drepturile femeilor si multe alte lucruri fascinante, totul cu o doza sanatoasa de umor. Este unul dintre podcasturile mele preferate, tocmai pentru ca promoveaza dialogul deschis si sincer despre provocarile si realizarile femeilor din zilele noastre.

Asculta „The Guilty Feminist”

„Oprah’s Super Soul Conversations”

Oprah Winfrey prezinta conversatii cu invitati notabili din diverse domenii, explorand subiecte precum dezvoltare personala, spiritualitate si constientizare. Este un podcast plin de intelepciune si de inspiratie, care te va incuraja sa te dezvolti si sa fii mult mai conectata cu tine insati. Mai mult decat atat, cine nu se bucura sa o vada pe Oprah?

Asculta „Oprah’s Super Soul Conversations”

Lucruri pe care le-am invatat de la Oprah Winfrey. Lectii extrase din cartea sa „Ce stiu cu adevarat”

„Call Your Girlfriend”

“Call Your Girlfriend” este acel podcast pe care il ascult cand vreau sa ma simt ca si cand as sta la o cafea cu prietena mea cea mai buna. Amina Toussaint si Ann Friedman exploreaza subiecte variate, de la politica si cultura, pana la relatii si sanatate, totul dintr-o perspectiva feminina unica. Cu un ton plin de umor, acest podcast este ideal pentru oricine cauta sa se simta conectat cu problemele de zi cu zi ale femeilor.

Asculta „Call Your Girlfriend”

„Women Who Travel”

„Women Who Travel” este un podcast care exploreaza experientele si calatoriile femeilor din intreaga lume. De la aventuri solo si pana la calatorii in grup, acest podcast te va face sa iti schimbi perspectiva asupra calatoriilor si te va inspira cu privire la urmatoarea ta aventura.

Asculta „Women Who Travel”

8 destinatii mai putin cunoscute pentru luna de miere

“The Real You Podcast”

“The Real You Podcast” este un podcast in limba romana, realizat de psihologul Petre Barlea. Acesta abordeaza subiecte precum comunicarea, relatiile disfunctionale, anxietatea, atacurile de panica sau tulburarile de personalitate. Este un podcast fascinant, iar in unele episoade vei putea intalni inclusiv invitati precum Daniel Tanase, Alexandra Ene sau Catalin Mester.

Asculta “The Real You Podcast”

Foto: Freepik.com