Raspunsuri pentru EL. 10 intrebari pe care barbatii nu indraznesc sa le puna femeilor

1
De Cristina Tudor
15 feb. 2022

In ciuda faptului ca majoritatea femeilor se considera destul de deschise si directe, multi barbati se lupta sa inteleaga semnificatia anumitor lucruri pe care acestea le fac.

Fie ca este vorba de machiaj sau de mersul la baie impreuna cu prietenele lor, anumite actiuni feminine le creeaza barbatilor confuzie.

Iata raspunsurile la 10 intrebari pe care majoritatea barbatilor nu indraznesc sa le puna femeilor:

1. De ce femeile petrec atat de mult timp cu machiajul si ajung sa arate ca si cum nu au facut-o?

Toate femeile au o multime de produse cosmetice care le ajuta sa arate atractive si tinere. Barbatii ar putea sa nu stie ca femeile urmeaza 3 etape principale de ingrijire a pielii: curatare, exfoliere si hidratare. Fiecare pas necesita timp si efort, deoarece femeile nu isi pot face rutina de frumusete in graba. Doar dupa ce rutina de ingrijire a pielii este terminata, femeile pot incepe sa se machieze.

De aceea, dupa ce a petrecut aproximativ 30 de minute in baie, o femeie poate arata naturala cu o cantitate minima de machiaj pe fata. Orice femeie si-ar dori sa pocneasca din degete si sa termine machiajul intr-o secunda. Dar aspectul ei natural este o combinatie de produse de ingrijire a pielii, un ton uniform al pielii, defecte si pete rosii ascunse si ochi si buze definite. Nu le poti vedea, dar sunt acolo!

2. Sau ajung sa arate ca o persoana total diferita?

Creme, seruri, lotiuni, sclipici, iluminatoare, rimel, pudra si multe altele umplu fiecare centimetru de spatiu liber din baia unei femei. Si da, femeilor le place sa le foloseasca pe toate.

Industria machiajului creeaza un produs aproape in fiecare luna, sustinand ca va schimba dramatic felul in care aratam.

Asadar, femeilor le plac experimentele si iubesc schimbarile in ceea ce priveste aspectul lor la fel de mult pe cat le plac complimentele. Nu da vina pe o femeie pentru ca poarta prea mult machiaj sau pentru ca incearca un nou look.

3. De ce femeilor le plac atat de mult imbratisarile?

Tuturor femeilor le plac imbratisarile si nu exista nicio exceptie de la aceasta regula. Nu exista nimic mai bun pe lume decat sa stai in pat in fata televizorului cu iubitul sau sotul in brate.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com