3 ritualuri pentru a-ti elibera sufletul de karma iubirilor trecute

1
De Cristina Tudor
12 dec. 2021

Elimina bagajele iubirilor trecute, elibereaza-ti sufletul de relatiile karmice toxice si iarta tradarea astfel incat sa poti merge mai departe cu viata ta.

Iubirea poate fi plina de provocari dificile si, de-a lungul timpului, te poti alege cu un bagaj emotional destul de dureors. Pentru a te ajuta in acest sens, iata cinci ritualuri care iti elibereaza sufletul de karma iubirilor trecute astfel incat sa poti atrage sufletul tau pereche.

1. Elimina bagajele iubirilor trecute

Cu siguranta porti cateva bagaje din relatiile trecute care iti pot influenta destul de mult viata. Acestea sunt o greutate care te tine in spate si te impiedica sa gasesti iubirea adevarata.

Acest ritual te poate ajuta sa elimini aceste greutati emotionale: gaseste un loc linistit in care poti sta intinsa (canapea, pat, podea). Inchide ochii si respira adanc. Intinde-te si pune pana deasupra inimii. Imagineaza-ti ca toate emotiile si sentimentele din relatiile trecute se strang intr-un glob de energie care iese din inima ta si se ridica, indreptandu-se sus, catre cer. Lasa-ti intuitia sa iti spuna cat timp trebuie sa faci asta. Dupa ce ai terminat ritualul, continua prin a iti imagina o energie plina de liniste, de dragoste, de iubire adevarata care vine din Univers si patrunde in inima ta. Permite-i sa iti incalzeasca sufletul si sa iti invadeze intregul corp.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com