Semne ca ai obosit sa mai cauti iubirea

1
De Daniela Mitran
21 feb. 2019

Sa cauti iubirea poate fi coplesitor si obositor in acelasi timp, ajungi in acel punct numit “dating fatigue”, in care simti ca nu mai poti continua.

Simti ca totul este in zadar sau iti pierzi chiar si cea mai mica speranta…, aceea de a intalni barbatul potrivit pentru tine, care sa te inteleaga, sa iti fie alaturi, sa te iubeasca si sa te aprecieze pentru tot ce esti si pentru tot ce nu esti.

Cele 7 idei preconcepute care te impiedica sa-ti gasesti iubirea

Poate ca ai incercat toate metodele pana acum, poate ca ai acordat o sansa platformelor de dating sau poate ca ai cautat iubirea in cercul de prieteni/colegi, insa toate aceste incercari esuate au contribuit la sentimentul de dating fatigue.

Ai obosit sa mai cauti iubirea, ai obosit sa mai cauti… pur si simplu. Daca esti atenta, poti observa semnele care iti vor confirma acest “diagnostic”.

Esti cinica si pesimista

Daca toate intalnirile mai putin placute te-au determinat sa iti schimbi complet parerea despre barbati si despre toata aceasta etapa de cunoastere, atunci poti fi sigura ca ai obosit sa mai cauti iubirea si te confrunti cu dating fatigue. Aceasta stare este asociata cu o lipsa totala de incredere in barbati, cu prezumtia ca orice intalnire va fi la fel si… cu lipsa asteptarilor. Si, fara indoiala, exista riscul sa fii tentata sa te multumesti cu mai putin, iar acest lucru apare din lipsa dorintei de a cunoaste pe cineva sau de a astepta persoana potrivita.

8 cupluri celebre care demonstreaza ca exista iubire adevarata

Iti lipseste motivatia

De fiecare data cand intalnesti pe cineva nou iti lipseste motivatia sau… inspiratia. Ajungi sa iesi in aceleasi restaurante si cafenele si esti complet reticenta cand vine vorba de incercat lucruri noi. Sau ai tendinta sa refuzi urmatoarele intalniri cu aceeasi persoana si preferi dating-ul cu oameni noi, pe fuga, doar din simplul motiv ca te ingrozeste gandul de a-ti face noi si noi planuri. Si iti pierzi foarte usor interesul pe aplicatiile de dating, motiv pentru care ajungi foarte des in punctul in care socializezi fara niciun scop, doar ca sa iti ocupi timpul cu ceva.

Creezi impresia ca esti neinteresata si nepoliticoasa

Sa te confrunti cu dating fatigue inseamna sa fii complet neinteresata de persoana din fata ta, ajungi sa te plictisesti foarte usor in timpul intalnirii si acest lucru este perfect vizibil. Insa nu trebuie sa te gandesti ca vinovat este partenerul de intalnire, el ar putea fi un barbat absolut minunat si dornic sa te impresioneze… Toate aceste lucruri pornesc de la tine, din neincrederea pe care o ai si din lipsa dorintei de a cunoaste pe cineva nou. Daca nu te simti pregatita sa iesi la intalniri, nu o face. Nu vei face altceva decat sa iti amplifici starile si, din pacate, sa fii in continuare nemultumita si greu de convins.

17 citate geniale pentru femeile puternice care vor sa gaseasca iubirea adevarata

Foto: Shutterstock.com