8 semne ca nu esti greu de iubit, ci ca doar esti cu persoana nepotrivita

1
De Cristina Tudor
14 iul. 2020

Imi pare rau ca o persoana pe care ai iubit-o din tot sufletul te-a facut sa crezi ca esti greu de iubit.

Atunci cand esti intr-o relatie cu o persoana care nu este potrivita pentru tine, ajungi sa te intrebi daca problema este la tine – daca tu esti greu de iubit. Te gandesti ca poate ceri prea multe, ca poate esti prea sincera, prea vulnerabila, prea atenta, prea dornica de iubire. Adevarul este, insa, altul – tu esti usor de iubit… numai ca esti cu persoana nepotrivita.

Iata cateva semne importante care iti spun ca nu esti greu de iubit… ci ca esti cu persoana nepotrivita:

1. Nu ai nicio problema in a iti asuma greselile

Nu iti este greu sa iti ceri scuze atunci gresesti si sa recunosti ca nu ai actionat cum trebuia. Nimeni nu este perfect si stii bine acest lucru. De aceea, in momentul in care iti dai seama ca ai facut ceva gresit, iti anunti partenerul si incerci sa te revansezi pentru acest moment.

2. Simti ca tu dai tot ce poti, iar partenerul de cuplu se bucura de tot ce primeste

El nu pare sa depuna prea multe eforturi in relatia de cuplu pentru ca tu esti cea care ofera intotdeauna – atentie, iubire, confort, empatie. Tu pui totul pe tava si, culmea, nu astepti nimic in schimb – insa el nu face prea multe pentru relatia voastra.

3. Simti ca partenerul tau nu te apreciaza asa cum ai merita

Simti ca nu este acolo atunci cand ai nevoie, ca nu se lauda cu tine, ca nu se bucura atunci cand ai parte de un moment frumos in viata. Mai mult, uneori chiar ai impresia ca sunteti intr-o competitie si ca el este gelos pe succesul si bataliile castigate de tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.