Semne ca partenerul tau profita de relatia cu tine si nu are ganduri serioase

semne ca partenerul tau nu are ganduri serioase
1
De Daniela Mitran
8 mart. 2019

Sa gasesti dragostea adevarata inseamna sa gasesti acea persoana care ar fi capabila sa faca orice pentru tine, iar tu sa fii trup si suflet implicata in relatia de cuplu, sa-i demonstrezi cat de mult apreciezi ce aveti si cat de recunoscatoare esti ca viata a fost darnica cu tine.

In momentul in care gasesti dragostea adevarata, iti vei da seama cat de simplu este sa scapi de toate lucrurile negative si toxice. Totul este natural si firesc intre doua persoane atunci cand se iubesc si ar fi in stare sa mearga pana la capatul pamantului pentru a-si apara relatia, dar ce te faci cand partenerul tau profita de relatia cu tine si nu are ganduri serioase?

Stiu, probabil ca nu ti-ai pus aceasta intrebare pana acum si poate, ca orice femeie, ai toata increderea ca partenerul tau iti va fi mereu alaturi… sau cel putin el te-a facut sa crezi in vorbele sale si in promisiunile legate de viitorul vostru.

Inainte sa te arunci cu bratele deschise intr-o relatie ce poate deveni toxica, fii atenta la semnele care iti arata ca partenerul tau profita de relatia cu tine si nu are ganduri serioase.

16 gesturi care te apropie si mai mult de partenerul tau

Vorbeste aproape tot timpul despre… sex

Sexul este important intr-o relatie, insa daca partenerul tau vorbeste doar despre momentele de intimitate, atunci este clar care sunt prioritatile sale in acest moment si cu siguranta nu are ganduri serioase de viitor.

Nu ii cunosti prietenii sau familia

Nu exista o regula despre cand ar trebui facut acest pas intr-o relatie, insa in mod sigur este un detaliu important. Daca sunteti de mai multe luni impreuna si partenerul tau nu te-a prezentat familiei sau prietenilor, atunci acesta este un semn ca profita de relatia cu tine si nu are ganduri serioase.

10 semne ca partenerul tau are nesigurante majore cu privire la relatia voastra

Nu este darnic

Cheltuielile pe care la aveti cand mergeti in oras sau in vacanta ar trebui sa fie la comun, mai ales daca sunteti de foarte mult timp impreuna. Cu toate acestea, partenerul tau ar trebui sa fie darnic cu tine si sa te rasfete din cand in cand, altfel este un semn destul de clar ca nu isi doreste o relatie serioasa cu tine.

Nu esti o prioritate pentru el

Poate ca se intampla din cand in cand sa nu iti poata raspunde imediat la mesaje sau la telefon si poate ca si tie ti se intampla sa nu ai mereu disponibilitate, insa este important ca acest lucru sa nu devina un obicei pe care iubitul tau il practica mereu. Daca iti este dificil sa iei legatura cu el, inseamna ca nu esti o prioritate, ceea ce inseamna ca profita de relatia cu tine si nu are ganduri serioase.

Iti modifici mereu programul ca sa te vezi cu el

Daca partenerul tau are mereu un program incarcat si esti nevoita sa faci compromisuri ca sa te vezi cu el, atunci acesta este un semn clar ca nu pune foarte mare pret pe relatia voastra. Intr-o relatie este nevoie de doua persoane, nu ar trebui ca totul sa fie numai cum este mai convenabil pentru el sau pentru tine.

Atragi numai parteneri toxici? Iata care ar putea fi cauzele!

Nu este prezent in relatia cu tine

Din pacate, nu ar trebui sa te bucure doar faptul ca va intalniti, ci ar trebui sa fii atenta si la modul in care se comporta cu tine. Daca partenerul tau doar isi face timp in programul lui incarcat, insa nu este prezent in discutiile cu tine sau nu iti ofera afectiune, aceste lucruri inseamna ca nu are ganduri serioase.

Va vedeti foarte rar

Sa fii intr-o relatie inseamna sa fii prezent, iar faptul ca nu va vedeti suficient de des este un semn clar ca nu isi doreste ceva serios cu tine. Este normal ca uneori sa nu va potriviti cu programul, insa ce faci atunci cand trec chiar si doua saptamani fara sa va vedeti? Poate ca nu ai mai putea spune ca ai o relatie, ci doar ca interactionati ocazional…

Foto: Tommy Hilfiger