5 semne ca te minte

1
De Cristina Tudor
28 nov. 2018

Oamenii nu spun intotdeauna adevarul. Fie se tem, fie le este rusine, fie vor sa obtina ceva de la cineva sau vor sa isi pastreze imaginea intacta. Oricat de dureros ar fi adevarul, o relatie de cuplu implinita are nevoie de onestitate si sinceritate. Iata 5 semne care tradeaza faptul ca lucrurile nu stau chiar asa.

1. Evita contactul vizual

Iti poti aminti un moment din copilarie cand ai facut ceva rau sau cand ai incercat sa ascunzi ceva de cineva? Probabil ca ai evitat contactul vizual cu persoana respectiva. Acest lucru se datoreaza faptului ca privitul in ochi creeaza o legatura intre doi oameni. Atunci cand exista o conexiune, putem simti durerea, fericirea, entuziasmul celeilalte persoane. Evitarea contactului vizual inseamna ca persoana evita conexiunea cu tine din anumite motive.

2. Pare distant

Cel mai probabil te simti conectata emotional cu partenerul tau. Ii impartasesti cum te simti pe parcursul zilei si el iti impartaseste starile lui. Daca partenerul tau se distanteaza brusc din punct de vedere emotional, daca nu iti mai impartaseste trairile sale, exista ceva in neregula. Daca incearca sa te evite atunci cand iti deschizi inima sau doar iti da raspunsuri politicoase si superficiale, ar trebui sa ai o discutie cu el.

3. Nu pune intrebari

O persoana care construieste o relatie cu cineva va dori sa stie despre cum decurge ziua celeilalte persoane. Este normal ca partenerul tau sa iti puna intrebari. Cu toate acestea, daca se opreste brusc sa te mai intrebe ceva pentru o perioada mai lunga de timp si pur si simplu se rezuma la conversatii superficiale, e posibil sa ascunda ceva.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.