Adevaratele semne de masculinitate dupa care tanjeste orice femeie

1
De Maria Dima
4 apr. 2019

Istoria ne invata ca barbatii vaneaza, se duc la razboi si mor pentru tara lor. Societatea de azi ne prezinta o varianta mai fina a soldatului modern care vaneaza trenduri de styling, combina cu vitejie tatuaje si moare de dragul unei domnite pe care o curteaza pe Instagram.

De atatea ori, masculinitatea este confundata cu agresivitate si domnii se dau peste cap sa ne impresioneze si sa demonstreze ca seamana cu craii de alta data. De-ar stii ei ca femeile vor chestii simple, ca nu ne-au placut vreodata conflictele si ca vrem mai multe dovezi de atentie indreptate spre noi, si nu spre altii, ce simpla ar fi viata.

Am adunat cu grija niste semne de masculinitate dupa care tanjeste orice femeie si le las aici, cu speranta ca pana si cei care sunt obisnuiti cu titlul de MVP – cel mai apreciat jucator, pot lua unele notite. Asadar, femeilor le plac barbatii care:

1). Au viata in ordine

Un barbat adevarat este responsabil de actiunile sale, e independent si nu arunca vina in stanga si in dreapta cand lucrurile nu merg conform planului.

Are un scop, un plan pentru viata sa si munceste pentru asta. S-a dezmeticit de ceva timp si a invatat ce trebuia pe parcus. Nu se bazeaza pe banii parintilor sau pe ajutorul prietenilor. Are un job, o locuinta si stie ce vrea!

2). Sunt implicati

Un tip dedicat duce cu el pasiunea in orice aspect al vietii sale: relatie, cariera, aspectul sau exterior, grija pentru casa lui. Cum faci un lucru, le faci pe toate!

Desigur, cunoastem atatea cazuri de barbati care asteapta ca partenera sa suplineaca rolul mamei lor in relatie, “sa aiba grija de ei” si sa le organizeze viata. Nu te poti baza pe un barbat care nu contribuie in mod egal la treburile casnice, care nu se implica in viata de familie si nu isi ofera ajutorul ori de care ori este necesar.

Masculinitatea poate capata diferite forme, insa nivelul de implicare al partenerului tau face diferenta intre barbati si baieti. Femeile nu au nevoie de perfectiune, insa vor o persoana care sa le intampine la jumatatea drumului si sa le egaleze eforturile.

5 sfaturi demodate de dating care te impiedica sa gasesti barbatul potrivit pentru tine

3). Au un stil aparte

Mersul, modul in care vorbeste, cum se imbraca si cum se poarta un barbat spun o poveste de sine statatoare.

Chiar daca nu putem pune degetul pe ceva anume care emana masculinitate, detalii specifice dau in vileag aceasta calitate. Cuvant-cheie: carisma. O strangere de mana puternica, un mod inegalabil de a spune o gluma, hobby-urile avute – toate contureaza in mod intuitiv portretul unui tip interesant.

4). Sunt concentrati pe progres, nu perfectiune

Cu totii gresim si sfarsim uneori prin a-i rani pe cei dragi. Abordarea cu care barbatul de langa tine incearca sa refaca legatura si sa repare suferinta cauzata inseamna totul, mai ales in relatiile de lunga durata.

Cum se impaca cu esecul si reactiile lui in momentele grele sunt semne pe care trebuie sa le vezi din timp. Cele mai sincere scuze sunt si cele mai eficiente, iar femeile nu vor decat sa auda o replica de suflet: “imi pare rau, am inteles si am sa fac sa fie mai bine de acum incolo”.

Dorinta de a evolua si de a te schimba in bine, cunoasterea de sine si asumarea nu lipsesc din topul dorintelor doamnelor. Culmea, aceleasi ingrediente sunt si cele care garanteaza succesul si in orice alt domeniu al vietii.

5). Au un set de valori bine definit

Onestitate. Empatie. Respect. Orice om devine mai atragator daca le poseda. In schimb, sa zici mereu una si sa faci alta este cea mai sigura metoda de a indeparta oamenii din jurul tau.

Cele mai importante semne care arata ca barbatul pe care l-ai ales te respecta

6). Au realizari in loc de asteptari

Daca barbatii sunt, fara doar si poate, stimulati vizual si cauta in primul rand un ambalaj dragut, la femei sta altfel treaba. Noi suntem atrase de intelect, asadar rezultatele personale si profesionale ale partenerului sunt de mare interes.

Nu ai cum sa iubesti un barbat pe care nu-l admiri. Nu ne concentram pe job titles, functii si statut social, dar vrem langa noi un tip de la care avem ce invata.

7). Isi tin ego-ul sub control

O multime de lume confunda masculitatea cu ego-ul, ideea de “Macho” rezultand de aici, cu toate comportamentele nesanatoase care au derivat din ea.

Ideea de “mascul alpha” nu ne incanta si preferam un barbat modest care stie sa ne puna pe noi in evidenta prin dragostea, increderea si suportul oferit constant.

Cele 15 lucruri pe care le fac doar barbatii fideli

Genul acesta de barbat nu face compromisuri si nu se multumeste cu putin nici macar pentru o noapte sau pentru a da bine in fata prietenelor lui. Te ia de mana si impreuna puteti infrunta o lume intreaga.

Foto: Shutterstock.com