Cele 15 lucruri pe care le fac doar barbatii fideli

lucruri pe care le fac barbatii fideli
1
De Ioana Marosan
14 nov. 2018

In ziua de azi, infidelitatea este din ce in ce mai des intalnita. Citeste mai jos despre 15 lucruri pe care le fac doar barbatii fideli.

Infidelitatea este in ziua de zi un titlu de glorie, multi dintre cei care o practica mandrindu-se cu aventurile lor extraconjugale in fata prietenilor sau la serviciu. Este din ce in ce mai greu sa-ti gasesti un partener fidel.

Un studiu realizat in anul 2006 a scos in evidenta faptul ca 41% dintre cuplurile intervievate si-au fost infidele, iar jumatate dintre barbatii si femeile participante la studiu au recunoscut ca au mai fost infideli si in relatiile precedente.

Ca sa poti cand un barbat iti este cu adevarat fidel, ar trebui sa fii atenta la urmatoarele 15 lucruri pe care le fac doar barbatii fideli:

Isi tine promisiunile.

Ar face orice ca sa-si tina un angajament pe care si l-a luat fata de tine, de familie sau de prieteni. Isi respecta intotdeauna cuvantul dat.

Ii plac prietenii tai.

Ii place sa-si petreaca timpul liber impreuna cu prietenii tai dar pastreaza o distanta respectuoasa fata de acestia.

Este deschis fata de tine.

Nu are nicio problema sa impartaseasca totul cu tine si nu are secrete fata de tine.

Stie sa evite situatiile care ar putea crea conflicte.

Este constient de situatiile care ar putea sa dea nastere la infidelitati si le evita (cu ar fi cazul unei calatorii de serviciu alaturi de o colega, situatie care ar putea sa dauneze relatiei voastre). Pastreaza relatiile cu colegele de serviciu la un nivel profesional.

Nu-si cauta fosta prietena/sotie.

Renunta la toate legaturile cu fostele din viata lui si nu mai pastreaza contactul cu ele.

Stie ca, daca este marea dragoste a vietii tale, trebuie sa fie si cel mai bun prieten al tau.

Inainte de orice, el este cel mai bun prieten al tau, pentru ca stie ca prietenia este fundamentul unei relatii de durata.

Fixeaza limitele in relatiile cu colegii de serviciu.

Nu tine secret faptul ca este insurat si se asigura ca toate colegele sale de serviciu stiu lucrul acesta. De asemenea, fixeaza limitele relatiilor profesionale si se asigura ca nimeni nu interpreteaza gresit gesturile sale de prietenie.

Stie ca il apreciezi.

Potrivit consilierului marital Gary Neuman, unul dintre cele mai des intalnite motive de infidelitate este lipsa de apreciere din partea partenerului. 48% dintre barbatii care au fost infideli se considerau deconectati emotional fata de sotiile lor.

Este important sa-ti arati multumirea si aprecierea fata de sotul tau, in felul acesta increderea sa in relatia voastra va fi si mai mare.

Nu este un narcisist.

Un narcisist se iubeste mai mult pe sine decat pe oricine altcineva si este foarte posibil sa devina infidel doar pentru a-si maguli si mai mult ego-ul.

Ii place sa fiti intimi.

Contactul fizic este la fel de important ca si cel emotional. Statisticile au indicat faptul ca 52% dintre oamenii care au inselat erau nemultumiti din punct de vedere sexual.

Daca viata sexuala nu te multumeste, este important sa discuti aceste lucruri cu partenerul tau. Impreuna puteti sa depasiti orice obstacol.

Nu are nevoie de complimente ca sa se simta fericit.

Stie cat de mult il iubesti si nu are nevoie in permanenta de incurajari din partea ta. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa incetezi sa-i faci complimente sau sa-i spui cat de mult il iubesti.

Nu preia controlul finantelor familiei.

Nu ascunde banii familiei fata de tine. Fixeaza impreuna cu tine obiectivele financiare ale familiei si iti cere parerea despre cum vezi lucrurile.

Nu flirteaza cu altcineva.

Flirteaza numai cu tine, tu esti singura femeie cu care vrea sa fie.

Isi recunoaste greselile.

Stie care sunt punctele sale slabe si nu-i este rusine sa vorbesca despre ele cu tine. Are incredere ca il poti ajuta sa depaseasca dificultatile si sa devina un om mai bun.

Foloseste cuvantul „noi” in loc de „eu”.

Nu ia decizii importante fara sa te consulte mai intai. Stie ca mariajul este un efort de echipa si respecta acest lucru.

Foto: Shutterstock.com