John Krasinski spune ca acesta este secretul casniciei sale fericite cu Emily Blunt

john krasinski si emily blunt
1
De Roxana Dobrita
9 nov. 2018

Cum definesti o casnicie fericita, mai ales cand membri acesteia sunt vedete, adica in lumina reflectoarelor in aproape fiecare secunda a vietii lor?

Cum tot mai multe cupluri de la Hollywood – inclusiv cele aparent solide si puternice – sfarsesc din ce in ce mai des in divort (cel mai recent exemplu este format din Chris Pratt si Anna Faris), nu putem sa nu ne intrebam care mai e, in zilele noastre cel putin, secretul unei casnicii care sa treaca testul timpului.

Raspunsul s-ar putea sa-l gasim la John Krasinski si Emily Blunt, care dupa 8 ani de casatorie inca sunt la fel de indragostiti unul de celalalt ca in prima zi.

John Krasinski a povestit intr-un interviu recent pentru revista Playboy…

… ca elementul cheie care i-a ajutat sa-si intareasca relatia si sa o ajute sa reziste si dupa ce stadiul initial de pasiune si noutate s-a evaporat a fost unul cat se poate de simplu.

“Sunt norocos sa fiu inconjurat de oameni incredibili – prieteni si familie – care ma ajuta sa raman cu picioarele pe pamant si nu ma lasa sa ma pierd in capul meu si in propriul univers prea mult. Cea care face asta cel mai mult este chiar sotia mea, Emily”, a marturisit actorul.

“Cred ca sotia mea ma intelege pur si simplu.”

„Nu vrea sa sune pretentios sau sentimental, dar adevarul este ca ea ma intelege mai bine decat m-a inteles cineva vreodata in toata viata mea. Si imi permite, atunci cand am nevoie, sa-mi asum vulnerabilitatile si sa-mi scot la iveala fricile. Mai ales in ceea ce priveste viata profesionala si cariera.”

Cei doi si-au inceput relatia in 2008 si au povestit ca in primele luni impreuna au refuzat sa vorbeasca despre viata profesionala – un subiect sensibil pentru John, caruia nu i-a fost usor sa se simta demn de a fi alaturi de o femeie atat de talentata si de puternica profesional.

“In mod clar eram constient de faptul ca e una dintre cele mai faimoase actrite…”

„… si probabil aceasta constientizare s-ar fi transformat in ceva complet nesanatos daca nu ar fi fost ea atat de cu picioarele pe pamant”, a explicat el.

“Tin minte ca eram acasa si i-am zis, ‘Vreau sa purtam o discutie cat se poate de onesta. Cred ca esti una dintre cele mai bune act…’ Nici nu m-a lasat sa-mi termin cuvantul. A refuzat cu tarie sa vorbeasca despre asta si adevarul e ca n-am mai deschis subiectul pentru o perioada foarte lunga de timp. Cred ca acest lucru ne-a salvat relatia.”

Cei doi au doi copii impreuna, Hazel (patru ani) si Violet (doi ani).

Foto: Getty Images