5 semne ca partenerul tau are potential de sot

1
De Alice Papuc
24 iul. 2023

Aceste semne iti arata ca relatia dintre voi doi are un viitor promitator.

Cum stii ca partenerul tau este pregatit pentru casatorie sau ca are “potential de sot”? Aceasta poate fi o dilema serioasa, mai ales atunci cand nu te intalnesti cu cineva doar de dragul de a petrece timp impreuna, ci pentru ca iti doresti o relatie serioasa, care sa conduca la casatorie. Iata 5 semne care iti arata ca partenerul tau are “potential de sot” si ca vei fi fericita alaturi de acesta!

Isi respecta promisiunea

Atunci cand iti promite un lucru, se tine de cuvant. Nu spune lucruri doar de dragul de a te face fericita, ci pentru ca stie ca le poate realiza. Exact de asta ai nevoie atunci cand te gandesti la viitorul tau sot: de un om de cuvant, pe care sa stii ca te poti baza si care nu te lasa niciodata la greu.

Te face sa iti doresti sa fii o persoana mai buna

Ai nevoie de un partener care sa te provoace si care sa te faca sa iti doresti sa devii o persoana mai buna. Acest tip de barbat te sustine, te indeamna sa te dezvolti si sa cresteti impreuna. Alaturi de el iti poti realiza visurile si poti bifa cele mai importante obiective.

Are un simt al umorului dezvoltat

Simtul umorului este important intr-o relatie serioasa, si cu atat mai important intr-un mariaj fericit. Ai nevoie de o persoana alaturi de care sa poti face haz de necaz, un barbat care sa iti poata insenina mereu ziua.  Un astfel de barbat poate face orice provocare sa para mai usoara.

Este o persoana echilibrata

Daca stie sa se si distreze, dar sa fie si serios atunci cand situatia o cere, ai gasit un barbat care are cu adevarat potential de sot. Echilibrul este esential atat in viata, cat si in relatia de cuplu. Un barbat echilibrat stie cum sa gestioneze inclusiv acele perioade mai dificile. Mai mult decat atat, este pregatit pentru ele, pentru ca stie deja ca nu exista relatie fara conflicte. Nu da bir cu fugitii la prima cearta, ba chiar este acolo, langa tine, si isi doreste sa rezolvati situatia. Pentru ca oricat de mult fugim de conflicte, este important sa “stii sa te certi”. Mai exact, este important sa stii cum sa abordezi o problema si cum sa lucrezi alaturi de persoana iubita pentru rezolvarea acesteia.

Aveti viziuni similare cu privire la viata

Nu poti avea o relatie matura alaturi de un barbat care nu iti impartaseste viziunea cu privire la viata. Nu spun ca trebuie sa fiti in acord in fiecare aspect, dar nu poti sta alaturi de cineva total opus tie. Este important sa discutati deschis despre subiecte cheie, precum finante, obiective pe termen lung, copii si planuri de viitor. Doar asa stii daca valorile voastre sunt similare si daca puteti avea o relatie serioasa, care sa duca la casatorie.

Foto: Freepik.com