Nicole Kidman si secretul unui mariaj fericit

1
De Roxana Dobrita
23 iul. 2018

Nicole Kidman si Keith Urban au sarbatorit luna trecuta 12 ani de casatorie, dar secretul relatiei lor stranse este cel putin neobisnuit si aproape imposibil de adoptat.

“Nu ne trimitem niciodata sms-uri”, le-a marturisit Nicole celor de la revista Parade. “Relatia noastra nu este deloc despre asta.” Actrita din Big Little Lies prefera “contact voce-cu-voce sau piele-pe-piele” si nu suporta sms-urile. Regula “fara mesaje scrie” a inceput la inceputul relatiei lor, in 2005, pentru ca niciunul dintre ei “nu se pricepea la scris sms-uri.”

Great night last night, loved sharing it with my love. Thank you #time100

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

“Vorbm tot timpul si comunicam prin FaceTime, dar nu ne scriem mesaje pentru ca simt ca acestea pot fi uneori interpretate gresit”, mai spune actrita. “Mi s-a intamplat sa recitesc sms-uri si sa ma intreb ce-a vrut sa zica, de fapt, interlocutorul. Mi s-a intampla si sa analizez anumite mesaje cu prietenele si sa le intreb ce cred ele ca vrea sa-mi transmita respectiva persoana prin acel mesaj. Nu vrea asta intre mine si iubitul meu.”

Tot ea a mai spus in interviul pentru Parade ca “nu se pricepe deloc la a scrie mesaje” si ca de multe ori lasa oamenii sa astepte pana gaseste modalitatea potrivita de a le raspunde. “Sunt o persoana foarte responsabila si cred ca nu este deloc in regula sa fii disponibil tot timpul. Cred ca asta e o lectie importanta, pe care oricine ar trebui sa o invete”, a explicat ea.

Foto: Shutterstock.com