Cele mai importante 5 sfaturi financiare de la Allyson Byrd, milionara pe cont propriu

1
De Mia Nicolescu
8 aug. 2022

Despre Allyson Byrd se spune ca detine secretele care iti fac afacerea sa aiba succes, relatiile sa mearga bine si viata ta sa capete un sens pozitiv. Si daca astazi este milionara pentru ca programale ei de coaching sunt printre cele mai vandute, inseamna ca femeia stie ce face si ce zice. Sa aflam povestea ei!

Povestea lui Allyson Byrd este ca orice scenariu de film tipic american: familie defavorizata, un tata in inchisoare si o mama singura care creste doi copii. Ea, Allyson, o adolescenta de culoare care isi doreste sa isi depaseasca conditia si sa apere femeile cu aceeasi poveste de viata. Viseaza la ziua in care o sa aiba bani multi si incepe prin a face pasi mici spre ceea ce este acum – o milionara pe cont propriu.

4 limitari mentale legate de bani care te saboteaza

Astazi, Allyson Byrd este un maestru in a transforma gandul in actiune si a transforma modul in care iti vezi viata si relatia cu banii. In mod colectiv, clientii ei genereaza anual peste 33 de milioane de dolari din vanzari. Nu numai ca este milionara, dar ii ajuta si pe altii sa creeze acea realitate pentru ei insisi. Iata care sunt raspunsurile ei la cele mai importante 5 intrebari legate de bani si statutul de milionar:

In calatoria ta spre a deveni milionara, care a fost lectia pe care a trebuit sa o inveti?

In ziua in care am urcat pentru prima data pe scena si am vandut un program de coaching cu 7.800 de dolari, am vandut pana la lasatul serii inca 8 programe. 62.400 de dolari intr-o zi?! Am stiut in acel moment ca tot ceea ce mi se spusese despre bani nu era complet adevarat. Fusesem recent concediata de la job-ul unde castigam 115.000 de dolari pe an, iar acum, intr-o singura zi castigasem mai mult de 50% din salariul meu anual. Cred ca cel mai greu de invatat este faptul ca banii nu se fac greu. A face bani este simplu. Societatea este complexa.

Ce ai vrea sa stie toata lumea despre ce inseamna “a deveni milionar”?

Majoritatea oamenilor nici macar nu au o relatie cu banii. Este trist, dar omenirea abuzeaza de bani pentru ca le este frica de ei, cand, in realitate, banii exista pentru a fi sprijinul tau in indeplinirea dorintelor inimii tale. Acest lucru suna ciudat, dar este cu adevarat… foarte adevarat.

Banii iti provoaca anxietate? Nu esti singura. Iata ce e de facut

Calea catre “a deveni milionar” este cea mai inspirationala si epuizanta calatorie pentru multi dintre noi. Cu toate acestea, este adevarat ca nu intotdeauna destinatia este cea mai importanta, ci calatoria, care este plina de provocari. Atingerea obiectivului este ceea ce ne dorim, insa personal am incercat sa fac o distractie din tot.

Cand vine vorba de bunastare si banii tai, ce a fost esential pentru succesul tau?

Odihna. Ambitia creeaza o bula de energie care se simte nesfarsita, dar nu este. Indiferent daca conduci propria afacere sau faci parte dintr-o organizatie puternica, sa conduci este obositor: decizii zilnice, strategii de marketing, planificarea vanzarilor si managementul oamenilor.

Corpul tau are nevoie de “combustibil” (somn) pentru a crea un echilibru sanatos intre fizic, psihic si suflet, ajutand astfel sistemul digestiv si imunitar, plus reducerea stresului.

Indiferent de locul in care se afla o persoana in calatoria sa, in acest moment, care este singurul sfat pe care ar trebui sa il aiba in vedere?

Dupa 13 ani de lupta, am invatat ca nu este niciodata necesar sa fiu in goana dupa bani. Imi dau seama acum ca este mai important sa aleg fericirea, sa aleg sa am grija de mine si sa ma bucur pur si simplu de viata. Nimic nu atrage mai mult oportunitatile de castig, colaborarile si vizibilitatea ca un om autentic si implinit.

Fii tu insati si fii constienta ca esti unica si minunata asa cum esti! Nimeni nu mai este ca tine si asta este superputerea ta. Imbratiseaza viata si lasa banii sa se alature petrecerii tale!

Foto: depositphotos.com