Spune-mi cum te imbratiseaza, ca sa-ti spun ce sentimente are pentru tine

1
De Cristina Tudor
10 sept. 2021

Se spune ca imbratisarile sunt practic un fel de atingere fizica intensa.

Oamenii depind de obicei de o astfel de atingere fizica speciala – inca din momentul nasterii si pana in ultima clipa a vietii noastre. Printr-o imbratisare putem transmite tot felul de emotii inclusiv securitate, dragoste adevarata, prietenie, intimitate sau sprijin emotional.

Pentru a descifra tipul de relatie pe care o impartasim cu fiecare persoana trebuie sa intelegem diferitele tipuri de imbratisari pe care le oferim sau le primim:

1. Imbratisarea laterala

Imbratisarile laterale sunt impartasite de oameni care isi infasoara bratele in jurul umarului sau taliei unei alte persoane. Aceste imbratisari sunt, de obicei, date cand oamenii stau unul langa celalalt.

Imbratisarile laterale se intampla intre cunoscuti care sunt mai mult decat prieteni, care au o relatie destul de strensa, insa nu sunt prea apropiati din punct de vedere emotional. Imbratisarile laterale nu necesita investitii emotionale complete.

2. Imbratisarea prietenoasa

Imbratisarile prietenoase sunt imbratisari traditionale cu doua brate si presupun atingerea pieptului.

Astfel de imbratisari nu au emotii romantice sau sexuale (chiar daca exista o apropiere foarte intensa), ele fiind mai degraba prietenoase si sincere, oferite din inima.

3. Imbratisarea de la spate

Imbratisarile de la spate pot fi romantice sau pot exprima o emotie puternica. Ele sunt frecvente in relatiile de cuplu sau in relatiile parinte-copil.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pexels.com.