Semnele care iti spun ca sunteti facuti unul pentru celalalt

1
De Daniela Mitran
23 aug. 2019

Unul pentru celalalt… trei cuvinte atat de simple, insa atat de puternice. Emotionalul dicteaza, este cel care ne inalta sau care, din pacate, ne pune la pamant. Si cum altfel am vrea sa fie, daca nu perfect?

Inima este cea care dicteaza, iar noi ne exprimam sentimentele prin modul in care ne comportam. Daca ne gandim la idealul nostru de relatie, ce inseamna, de fapt, unul pentru celalalt? Care e acel sentiment care ne copleseste si ne sensibilieaza pana in maduva oaselor? Ce inseamna sa iubim cu adevarat si cum stim ca iubim cu adevarat?

Avem asteptari, iar acest lucru este firesc. Insa avem si dorinte. Avem si multa dragoste de oferit… cu patima si sinceritate. Si totusi… iubirea pare a fi mai complicata uneori.

Avem si indoieli. Avem si suparari sau momente in care am vrea sa ramanem „captive” mereu, pentru ca acolo ne simtim cel mai bine.

Ai si tu indoieli sau iti doresti sa „citesti” mai bine dragostea dintre voi?

Cum stii ca sunteti facuti unul pentru celalalt

Poti sa iti asculti inima sau poti sa fii atenta la unele semne.

Esti surprinzator de deschisa in prezenta lui

Simti sa-i povestesti fiecare detaliu din viata ta si faci acest lucru cu lejeritate? Te simti bine in preajma lui si stii ca totul este asa cum ar trebui sa fie? Uneori nu ai nevoie de cuvinte sau actiuni pentru a fi sigura de ceea ce ai. Sa fiti cu adevarat unul pentru celalalt inseamna sa fiti cu adevarat acolo. Sa fiti prezenti, sa va iubiti si sa va bucurati de calatoria pe care o faceti impreuna.

Iti cunoaste slabiciunile

Dragostea nu are nevoie de explicatii si nici de motive sa fim altfel in ochii persoanei iubite. Nimeni nu este perfect si in mod sigur nimeni nu este de neinvins. Cu totii avem rani, unele mai adanci, altele mai superficiale. Insa daca ai curajul sa il lasi sa te cunoasca asa cum esti, atunci este un semn ca sunteti facuti unul pentru celalalt.

Il apreciezi si il respecti

In orice relatie sunt necesare compromisuri, insa ele nu trebuie sa implice schimbarea persoanei de langa noi. Daca il iubesti asa cum este el, il apreciezi si il respecti, este un semn de maturitate emotionala. Stii ca nu ai nevoie de prea multe cuvinte si nici nu astepti confirmari pentru a fi sigura ca el este persoana potrivita pentru tine. Stii pur si simplu asta si te simti bine alaturi de el.

Te gandesti la viitorul vostru

Sunt momente in care te gandesti la viitorul vostru si te cuprinde un sentiment de liniste? Simti ca sunteti facuti unul pentru celalalt si stii ca fiecare etapa a relatiei voastre va veni la timpul sau? Este important sa ai incredere atat in el, cat si in relatia voastra. Este important sa nu te lasi influentata de detalii minore sau de temeri care nu au ce cauta intre voi.

Te indragostesti in fiecare zi de el

Sunt persoane care ar putea spune ca dragostea este trecatoare, insa as vrea sa nu fiu de acord cu asta. Daca gasesti zilnic un motiv pentru care il iubesti si tot ce face te determina sa-l adori mai mult, este tot ce ai nevoie pentru a fi sigura ca relatia voastra este perfecta. Este tot ce ai nevoie ca sa simti ca sunteti facuti unul pentru celalalt. Dragostea nu dispare, sentimentele nu se evapora. Din contra, fiecare emotie se amplifica atunci cand ai langa tine persoana potrivita.

Foto: Shutterstock.com