5 semne care-ti arata ca gandesti cu inima

1
De Ioana Marosan
18 aug. 2019

Cum iti dai seama ca obisnuiesti sa pui sentimentele inaintea ratiunii atunci cand trebuie sa iei o hotarare? Aceste semne iti arata ca gandesti cu inima.

Inseamna ca esti o fire pasionala. Inseamna ca iubesti fara bariere si din toata inima. Nu-ti este frica sa le spui oamenilor despre ceea ce simti, sa te arunci cu capul inainte intr-o relatie care pare serioasa si sa te daruiesti intru-totul partenerului.

Daca toate cele de mai sus iti suna cunoscut, atunci acesta este raspunsul la intrebarea ce inseamna sa gandesti cu inima.

Aceste trasaturi de personalitate pot fi periculoase! Iata cum le echilibrezi

Iata care sunt semnele care-ti spun ca gandesti cu inima si de ce este minunat ca faci acest lucru:
1. Nu iti este frica sa iti asumi angajamente

Daca esti o fata care gandeste cu inima, nu iti este frica sa intri intr-o relatie sau sa stabilesti o legatura cu o alta persoana. In vreme ce apropiatii te sfatuiesc sa ai grija si sa fii desteapta, atunci cand vine vorba despre dragoste, esti persoana care zambeste,  da din cap si merge mai departe in directia pe care si-a ales-o. Pentru tine, dragostea merita sa-ti asumi riscuri si te apropii de persoana pe care o consideri potrivita. Unii oameni te vor considera “nechibzuita”, dar tu nu te simti asa. Pentru tine, dragostea merita sa-ti asumi toate riscurile si sa faci primul pas catre o persoana care iti place.

2. Te consideri o persoana emotionala si pasionala

Esti genul de persoana pe care toata lumea o considera emotiva. Dar chiar daca spun acest lucru ca pe un repros, de fapt este un lucru minunat. Tocmai pentru ca esti emotiva iti este mult mai usor sa intelegi sentimentele oamenilor. Esti o persoana empatica, iubitoare si un partener mai bun decat multi altii.

Cele cinci bucurii surprinzatoare ale vietii de femeie singura

3. Iti asculti vocea interioara

Daca gandesti cu inima esti mai inclinata sa crezi mai mult in sentimentele tale decat in vorbele celorlalti. Chiar si atunci cand oamenii incearca sa-ti dea sfaturi bune sau sa-ti impartaseasca parerea lor, tu ramai fidela propriilor tale sentimente.

4. Nu intorci o situatie pe toate partile si actionezi asa cum simti ca trebuie sa o faci

Nu esti genul de persoana care intoarce pe toate partile relatia de dragoste. Atunci cand simti ca lucrurile sunt asa cum ar trebui sa fie, mergi inainte. Pentru ca te lasi condusa de vocea inimii, stii sa faci diferenta intre lucrurile care merita si cele care nu merita. Acesta este compasul tau moral.

Femeia trebuie tinuta in brate cel putin o data pe zi

5. Nu iti este frica sa te indragostesti din nou, chiar daca ai suferit din dragoste

Indiferent de ceea ce ti se intampla, pana la urma esti increzatoare si dispusa sa te indragostesti din nou. Esti pe deplin constienta de suferinta ta si iti acorzi timp ca sa te vindeci, dar nu permiti ca relatiile si oamenii din trecutul tau sa-ti influenteze viitorul.

Foto: Shutterstock.com