Te simti folosita? 10 semne ca nu este indragostit de tine

1
De Cristina Tudor
14 nov. 2019

Nu te multumi niciodata cu mai putin decat meriti.

In ultima perioada te gandesti tot mai mult ca este posibil ca relatia in care esti sa fie una nepotrivita pentru tine? Ti se pare ca tu esti singura care ofera iubire si nu primesti nimic la schimb?

Un barbat care nu este indragostit de partenera lui face aceste lucruri:

1. Nu este interesat. Nici cand vorbesti despre ceva important, nici cand faci planuri cu privire la viitor, nici cand incerci sa rezolvi un conflict mai vechi.

2. Nu este pregatit pentru compromisuri… si nici nu da semne ca va fi vreodata. O relatie functioneaza doar atunci cand doua persoane aleg sa se intalneasca la jumatatea drumului.

3. Intotdeauna gaseste scuze. Indiferent de situatie, el trebuie sa aiba o scuza.

4. Nu depune niciun efort pentru relatia voastra. Daca tu simti ca trebuie sa depui eforturi majore, sa faci compromisuri, sa te sacrifici de dragul acestei relatii, atunci inseamna ca el nu isi doreste ceva pe termen lung.

5. Fericirea lui este singura care conteaza. Iti demonstreaza mai tot timpul ca bucuria si fericirea lui au prioritate.

6. Niciodata nu vorbeste despre viitor cu tine. Sau, si mai rau, vorbeste insa nu te include si pe tine in planurile lui.

7. Te suna doar atunci cand are nevoie de ceva de la tine.

8. Nu ii place sa isi petreaca prea mult timp in preajma ta sau in preajma oamenilor dragi din viata ta. Intotdeauna spune ca este ocupat sau gaseste alte scuze pentru a scapa.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Getty Images