Timpul vindeca orice rana… dar trebuie sa-l lasi

1
De Daniela Mitran
6 feb. 2019

Se spune ca o rana nu se va inchide complet daca nu-i acorzi timp, iar tu stii foarte bine asta. Ce se intampla insa cand toate conceptiile tale se schimba radical si faci, in mod constient sau nu, greseli care te readuc la el… ?

La cel care te-a facut sa suferi, care ti-a schimbat lumea complet si care te-a facut sa devii o alta persoana, lipsita de energie, insa cu speranta unui nou inceput.

Poate ca ai avut momente in care ai cautat scuze pentru comportamentul lui sau ai considerat ca unele reactii ale sale erau firesti, insa toate aceste ganduri sunt doar o capcana care te tine blocata in trecut.

Cum ajunge inima sa nu mai simta nimic

Timpul vindeca orice rana, insa trebuie sa inveti sa il lasi, sa fii mai buna cu tine, sa ai rabdare si sa ai incredere ca totul va fi bine.

Lasa loc timpului sa iti vindece ranile

Indiferent cat iti este de greu, trebuie sa lasi loc timpului… Trebuie sa intorci spatele si sa blochezi toate acele ganduri si amintiri care te fac sa iti doresti sa fii din nou parte din viata lui. A ales sa plece, lasa-l! Nu te impotrivi schimbarii si nu te pedepsi…

Nu te condamna singura si nu te invinovati, indiferent cat de mult crezi ca ai gresit in relatia voastra. Nu exista bine sau rau pana cand nu vezi rezultatul final, iar tu nu ai nevoie de o persoana care nu isi doreste sa te cunoasca asa cum esti cu adevarat, cu toate imperfectiunile sau lucrurile minore ce vin la pachet cu zambetul inocent si pofta de iubire.

Fii recunoscatoare pentru cine esti astazi

Iubeste-te, simte viata, traieste si bucura-te de prezent, fii recunoscatoare pentru cine esti astazi si accepta ca tot ce s-a intamplat in trecut te-a ajutat sa devii o persoana mai buna, mai constienta si mai inteleapta.

3 rani emotionale din trecut care te impiedica sa evoluezi

Da, timpul vindeca orice rana, insa trebuie sa inveti sa il lasi. Si nu, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la dorinta de a iubi si de a fi iubita, nu trebuie sa renunti la visurile tale si nu trebuie sa iti inchizi inima, ci doar sa mergi inainte, sa pasesti increzatoare catre un viitor mai bun, mai cald, unde cel care te-a ranit nu va mai fi prezent.

Invata sa il ierti si multumeste-i in acelasi timp pentru tot ce ti-a oferit, bun sau rau, pentru ca tot ce ai trait alaturi de el te-a schimbat. Si ai evoluat. Si vei continua sa evoluezi.

Da-ti voie sa visezi cu ochii deschisi, sa fii libera, si va veni si timpul tau, cand vei fi iubita asa cum meriti.

Timpul vindeca.

Fa-i loc timpului.

Nu te intoarce la el.

Foto: Shuterstock.com