4 tipuri de oameni de care sa fugi in 2019

1
De Cristina Tudor
5 ian. 2019

Faptul ca 2018 a fost un an nu tocmai satisfacator se datoreaza intr-o oarecare masura si oamenilor care fac parte din viata noastra sau cu care am interactionat. Oamenii vin si pleaca, se spune ca cei care raman sunt cei buni, dar asta nu inseamna si ca sunt oamenii care au o influenta buna asupra noastra.

Este posibil ca printre membrii familiei si bunii tai prieteni sa fie cativa a caror prezenta iti face mai mult rau decat bine. In cazul lor, ideal este sa ajungeti la o invoiala si sa le explici ce anume din atitudinea lor nu este sanatos si nu iti faci nici tie, dar nici lor bine, iar atunci cand va intalniti sa pastrati o atmosfera vesela, colorata si linistita.

De cealalta parte, sunt persoanele care iti ies in cale in fiecare zi sau colegii de munca. Aici este bine sa stii ca nu esti obligata sa ii suporti pe toti si ca ai dreptul sa alegi in compania cui sa ramai si de cine sa fugi, pentru ca, daca nu o vei face, ei se vor hrani cu psihicul si sufletul tau si vei ajunge sa nu mai intelegi unde a disparut persoana minunata care ai fost candva.

Asadar, iata care sunt cele patru tipuri de oameni de care trebuie sa fugi in 2019:

1. Oamenii negativi

Oameni negativi cred ca gasim la tot pasul. Poate chiar si tu esti una dintre ei, dar important este ca vrei sa faci o schimbare. In timpul procesului de schimbare, de eliminare a gandurilor negative si introducerea unor imagini vii, pozitive, este sanatos sa tii cat mai departe persoanele care altceva nu fac decat sa iti ofere stiri de ultima ora infricosatoare. Nu inseamna ca esti o persoana mai putin buna daca nu iti mai gasesti timp sa asculti negativismul lor. Ori de cate ori vezi ca incepe sa se schimbe directia conversatiei, tu fa in asa fel incat sa o mentii intr-un punct sanatos. Sau pleaca.

2. Oamenii agitati

Stii persoanele alea care sunt mereu parca pe fuga, mereu grabite, vorbesc mult, tare, repede si gesticuleaza la fel?! Ei bine, persoanele de genul nu au intotdeauna o influenta buna. Este de apreciat faptul ca au oarecum o energie de invidiat, par mereu pline de viata si puse pe actiune, dar dupa o intalnire sau o simpla discutie cu ele, tu s-ar putea sa te simti ca si cum te-a lovit un tren.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.