Totul este despre tine, nu despre altii

1
De Cristina Tudor
24 ian. 2020

Nu conteaza ce fac si zic altii, conteaza ce faci tu si mai ales, ce faci tu cu tine.

Cum te raportezi la experientele tale zilnice ca la niste indicii menite sa iti arate, sa te ghideze, sa te ajute pe calea ta.

Indiferent de ce s-a intamplat in viata mea, niciodata nu mi-a placut sa dau vina ape altcineva. Oricat de tare m-a ranit o vorba sau o fapta, intotdeauna o voce din interiorul meu mi-a spus ca e ceva mai mult de trait si de descoperit acolo decat a-l invinui pe cel de langa mine.

Trebuie sa fi intuit ca acuzand pe altcineva de ceea e mi se intampla, ma asez singura in postura de victima si imi limitez puterea interioara. Ulterior, lecturile cartilor unor autori precum Neale Donald Walsch, Wyne Dyer sau Louise Hay, mi-au confirmat ceea ce stiam in adancul inimii: nu este niciodata despre celalalt. Este intotdeauna despre noi.

Nimeni nu iti apasa butoanele din intamplare, mai ales partenerul tau de cuplu. Undeva, candva, intr-o alta dimensiune, ati ales sa va intalniti in aceasta viata si sa cresteti impreuna, sa va ajutati unul pe celalalt sa va reamintiti ca sunteti, in esenta, iubire neconditionata, armonie, compasiune. Poate ca el a venit in viata ta sa te ajute sa fii mai ferma, sa te pretuiesti mai mult, sa inveti sa te iubesti, sa te intregesti.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.