Un fotograf de nunti dezvaluie semnalele de alarma care spun ca o casnicie nu va dura

1
De Daniela Mitran
19 iul. 2019

Nuntile sunt evenimente pe care le adoram. Sunt incarcate de energie, sentimente si emotii, iar uneori ne taie respiratia. Sunt momente deosebite, pe care multi oameni le traiesc doar o data in viata.

Si vrem sa credem ca fiecare poveste de dragoste e fara sfarsit. Ca exista iubire pana la adanci batraneti si ca exista cupluri care pot fi adevarate modele in viata. Totusi, un fotograf de nunti experimentat, isi poate da seama daca uniunea celor doua suflete va dura o viata intreaga sau daca relatia este sortita esecului.

Fiecare moment din timpul nuntii este important. Daca acordam atentie unor detalii, putem sa anticipam daca dragostea dintre cei doi fericiti va dainui.

Semnalele de alarma in cuplu, potrivit unui fotograf de nunti

Am putea crede ca un fotograf de nunti nu este atent la astfel de detalii. Ca singurul lui scop este sa surprinda frumusetea momentelor si sa capteze cele mai impresionante si emotionante cadre. Dar el poate observa cat de puternica este dragostea dintre cei doi.

Care sunt semnele ca o casnicie nu va dura?

Comportamentul tanarului cuplueste crucial. Daca apar mici neintelegeri in timpul nuntii sau daca cei doi au diferente mari de opinie, atunci rezultatul final va fi mai mult ca sigur o despartire.

Un fotograf de nunti a dezvaluit ca cele mai multe certuri apar din motive aparent absurde. Insa ele ascund probleme serioase, care nu au fost clarificate la timp.

Si comportamentul distant este un alt semnal de alarma, intalnit la foarte multe cupluri in ziua cea mare. De exemplu, un cuplu care alege sa petreaca mai mult timp cu invitatii decat cu partenerul in mod sigur nu va putea sa infrunte obstacolele vietii. Aceeasi problema apare si atunci cand unul dintre ei se distreaza mai mult decat trebuie.

Momentele euforice sunt normale si asteptate in ziua nuntii. Insa dezmatul, povestile despre fostii parteneri sau detaliile picante despre aventuri de mult uitate sunt, din nou, un semnal de alarma care arata ca o casnicie nu va dura.

Un alt semn rau? Cand unul dintre ei incearca sa il schimbe pe celalalt!

Un fotograf de nunti a povestit ca, inainte sa semneze un contract cu fericitul cuplu, isi doreste sa-i cunoasca mai bine pe amandoi. Motiv pentru care o intalnire amicala este mai mult decat necesara. Este un prilej foarte bun pentru a povesti despre viata si pentru a realiza o sedinta de proba, la care sa participe persoane din familie sau apropiati. Semnalul de alarma apare insa in momentul in care cei doi par incompatibili. Cand isi gasesc defecte, cand isi doresc sa se impuna sau cand au ceva de obiectat.

Sunt momente in care cei doi nu isi pot controla comportamentul. De aici, apar foarte multe neintelegeri sau neclaritati, iar unele certuri sunt de-a dreptul banale. Din pacate, chiar si cele mai minore certuri pot pecetlui soarta unei casnicii care urmeaza sa inceapa.

Cel mai surprinzator semnal de alarma este momentul in care e servit tortul

Ai putea crede ca modul in care fericitul cuplu taie tortul poate prevesti soarta casniciei? Un fotograf de nunti a dezvaluit ca, dupa ce a participat la foarte multe evenimente, cuplurile care s-au batut cu tort s-au despartit in cele din urma. O simpla joaca se poate transforma intr-un dezastru…

Indiferent care sunt semnalele de alarma care spun ca o casnicie nu va dura, cei mai multi fotografi au recunoscut ca sunt multe alte semne care prevestesc un eventual dezastru. Iar printre acestea se numara deschiderea pe care o au cei doi, comunicarea si simtul umorului.

Foto: Shutterstock.com