7 semne ca viata voastra sexuala va fi incitanta

1
De Alice Moisescu
29 mart. 2019

Viata voastra sexuala va fi un aspect important al relatiei voastre, chiar daca la prima vedere pare ceva superficial. Daca nu va cunoasteti de foarte multa vreme, aceste semne iti spun ca e un partener iscusit in dormitor!

Uneori barbatii sunt generosi in pat, alteori doar stau acolo intinsi pe spate in timp ce tu faci toata treaba. Pot sa iti implineasca toate asteptarile sau sa te dezamageasca. Este posibil sa prezici cum se comporta un barbat in pat? Desigur!

Cum construiesti compatibilitatea sexuala cu partenerul tau

Iata semnele care-ti spun ca e un amant iscusit:

Este generos

Iesiti impreuna de ceva timp deja si iti poti forma o parere. Daca un barbat este egoist cu tine, cu siguranta va fi egoist si-n pat. Il intereseaza doar propria-i placere si mai putin cea a partenerei sale. Aceasta va deveni doar un obiect sexual, un obiect al satisfactiei lui.

Nu are aceasta trasatura? Atunci esti o norocoasa! Va face totul ca tu sa te simti multumita… si nu doar in asternut!

Nu e rigid, ci flexibil

Desigur, aici nu vorbim de rigiditatea de ordin fizic. Ci despre cea in gandire. Un barbat deschis la sugestii, flexibil si maleabil va fi deschis si in pat. Da, ai auzit bine! Va fi dispus sa iasa din zona de confort si sa incerce in intimitate toate lucrurile care va plac amandurora.

Are o imaginatie bogata

Un barbat plin de creativitate in viata de zi cu zi va fi creativ si in… dormitor. Din fericire, nu veti face sex numai in pozitia misionarului si doar seara, inainte de culcare. Se va stradui sa te surprinda si sa te incita, pentru ca ii place sa fie spontan.

E plin de energie pozitiva

Este pozitiv, plin de energie si se bucura de viata si de tot ce ofera ea? Stie sa obtina si sa ofere placere chiar si din lucrurile marunte, aparent banale? Ei, bine, sansele sa fie un bun amant, implicat si dedicat sunt foarte mari!

Stie ce vrea

Cand comandati mancarea sau alegeti locul unde veti iesi seara, fii atenta la modul in care isi exprima dorintele. Chiar si in cele mai obisnuite situatii, un barbat va dezvalui ce fel de personalitate are. Fereste-te de cei care spun mereu „Nu stiu ce vreau… tu ce vrei?”. O astfel de atitudine este pasiva si sunt destul de multe sanse ca si in intimitate sa fie la fel.

Daca, in schimb, este sigur pe el in toate alegerile… s-ar prea putea sa fii surprinsa in mod placut! 🙂

Dovedit stiintific: Oamenii cu acest tip de personalitate au o viata sexuala mai intensa

Saruta bine

Felul in care saruta poate spune multe despre modul in care face dragoste. Nu este vorba in special de folosirea buzelor, ci de intregul corp. Daca in timp ce te saruta, isi apropie corpul de al tau, iti preseaza sanii de pieptul sau si scoate sunete de placere, e un semn ca va fi un partener sexual pasional!

Cuplurile care au o viata sexuala implinita au acest lucru in comun, potrivit stiintei

Danseaza bine

Dansul este o activitate energica, solicitanta, ce necesita efort… la fel ca si sexul! Daca un barbat are skill-uri in zona asta, este in forma si stie sa pastreze un ritm, oricare ar fi acela, va sti sa „danseze” si in pat! Dar, mai ales, un barbat care danseaza este de cele mai multe ori increzator si sigur pe el, ceea ce il face un partener sexual ideal

Foto: PR