Kaia Gerber si secretele de frumusete pe care le-a invatat de la mama sa, topmodelul Cindy Crawford

1
De Roxana Dobrita
3 sept. 2018

Kaia Gerber, fata de 17 ani a topmodelului Cindy Crawford, si-a inceput cariera anul trecut, pe podiumul Calvin Klein.

De atunci a aparut pe podiumurile Marc Jacobs, Burberry, Alexander Wang, Coach, Prada, Chanel, Fendi, Moschino si Versace. Prima coperta pentru Vogue a fost cea din februarie 2018, pentru Vogue Paris, iar dintre campaniile in care a aparut cele mai notabile sunt cele pentru Versace, Calvin Klein, Marc Jacobs si Omega.

In 2018 a fost imaginea centrala a campaniei pentru parfumul Marc Jacobs Daisy, iar recent si-a lansat prima colectie de imbracaminte in colaborare cu Karl Lagerfeld.

i just don’t see the resemblance

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Vorbind despre lectiile de frumusete pe care le-a invatat de la mama sa intr-un interviu pentru The Telegraph, Kaia a povestit urmatoarele: “Inca imi amintesc cum obisnuiam sa o rog pe mama sa ma machieze. Ma imbraca in rochiile ei vechi, care erau mult prea mari pentru mine, si imi aranja parul si machiajul. Chiar si acum, cand ma machiez, inca mai folosesc unele din trucurile pe care le-am invatat de la ea la vremea respectiva, desi aveam doar patru ani. Sfatul ei a fost mereu acelasi: sa aleg mereu simplitatea. Cred ca vazand-o pe ea punandu-si in valoare frumusetea naturala m-a inspirat sa nu exagerez nici eu niciodata.”

Tot Kaia a povestit atunci si despre industria in care atat ea, cat si mama ei, si-au facut un nume. “Cred ca mama a invatat multe despre machiaj pentru ca era mereu inconjurata de el la munca. La fel mi se intampla si mie. De fiecare data cand ma machiaza un profesionist, sunt atenta la ce face si incerc sa invat. Obisnuiam sa-i fur mamei produsele de frumusete, dar acum le am pe ale mele. Desi tot ma mai duc si imprumut lucruri…”

Cu toate acestea, desi e inconjurata de unii dintre cei mai mari makeup artisti din lume, rutina de frumusete a Kaiei este relativ simpla. “Dimineata ma spal pe fata si aplic SPF. E aproape mereu soare unde locuiesc eu, asa ca SPF-ul este obligatoriu. Imi curat tenul seara, dar nu prea aplic crema hidratanta dupa, exceptand momentele cand simt ca pielea mea e foarte uscata. Nu-mi place sa-i fac prea multe pielii, cred ca arata mai bine cand o las in pace. Cat despre sport, dansez de doua ori pe saptamana si fac box – mai mult ca sa ma relaxez. Boxul e foarte greu, dar nu-l simti cu adevarat ca un antrenament, ceea ce e foarte bine.”

Foto: Instagram – Kaia Gerber