„Metoda Anne Hathaway” pentru buze mai pline si apetisante: actrita foloseste o agrafa de par

1
De Teodora Tirca
24 iun. 2024

Anne Hathaway are un truc neasteptat pentru a stimula circulatia la nivelul buzelor si a le face sa para mai voluminoase si mai sexy.

Anne Hathaway a devenit virala dupa ce a dezvaluit tehnica prin care isi face buzele sa para mai apetisante la filmari.

Actrita in varsta de 41 de ani a discutat despre rutina ei neobisnuita de frumusete intr-un videoclip recent distribuit pe TikTok, de la filmarea unei campanii pentru brandul Shiseido.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anne Hathaway (@annehathaway)

Ea a inceput videoclipul ridicand un ac de par si glumind: „Deci, acesta este un mic truc pentru LipTok”. Stilistul ei a intervenit apoi pentru a explica, adaugand: „In loc de TikTok, este LipTok”, dar Hathaway l-a lamurit imediat: „Oh, nu, sunt tineri, inteleg ce am vrut sa spun”.

@annehathaway

The more you know 🌠 #liptok

♬ Lips Are Movin – Meghan Trainor

Starul din Princess Diaries a explicat ca in timp ce lucra la aceasta campanie nu prea i-a placut cum aratau buzele ei atunci cand s-a vazut pe camera.

„Eram pe platoul de filmare si cand m-am uitat la monitor am observat ca buza mea superioara arata putin… ofilita”, a explicat ea. „Asa ca i-am cerut lui Adir o agrafa.”

Cu toate acestea, Hathaway s-a corectat apoi, mentionand ca a folosit mai degraba un ac de par in forma de U, si nu o agrafa clasica. Clipul a continuat cu ea tinand acul de par deschis din partea de jos, in timp ce isi masa usor buzele cu el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anne Hathaway (@annehathaway)

„Am facut acest masaj ca sa stimulez circulatia, iar oamenii se uitau la mine de parca aveam trei capete”, a glumit actrita.

Ea a mai tinut sa ofere si un avertisment de siguranta pentru fanii ei daca aleg sa foloseasca un ac de par pentru a-si masa buzele, asa cum a procedat ea. „Nu exagera, nu pune prea multa presiune”, a continuat Hathaway. „Trebuie sa fie un masaj bland, pe care sa nu-l faci mai mult de 30 de secunde. Ai grija sa nu te intepi – daca sangerezi, e clar ca ai mers prea departe.”

Hathaway a subliniat apoi de ce ii place acest truc rapid. „Este doar un mic truc, dar chiar iti <<trezeste>> buza superioara”, a concluzionat ea.

Videoclipul a devenit viral, strangand peste 2 milioane de vizualizari. Vedeta a fost laudata pentru ca a vorbit pe limba celor din generatia Z, de la discurs, pana la modul in care clipul a fost editat. “Anne Hathaway este in era ei de influencer”, a comentat un utilizator al aplicatiei.

Foto: depositphotos.com