Parfumul viitorului e aici – Notele care te fac sa te simti ca o zeita si iti dau forta sa schimbi lumea

1
De Teodora Tirca
15 apr. 2022

Cand crezi ca nimic nu te mai poate surprinde, esti iremediabil cucerita de un parfum cu note luminoase si mistice, care intrupeaza o femeie magnetica, deopotriva empatica si puternica.

Faimosul Mugler Alien se intoarce cu o noua campanie vizuala ce capteaza energia omnipotenta pe care orice femeie o emana. Alien te invaluie intr-un farmec nepamantean seducator, provocandu-te sa-ti redescoperi feminitatea ca pe un atu rar si pretios.

Cand am purtat pentru prima data parfumul Alien, am avut sentimentul ca pot, in sfarsit, sa accesez laturi ale feminitatii mele pe care inca nu le cunosteam. Am simtit nu doar ca ma accept intr-un mod irevocabil, dar ca se trezeste in mine o noua admiratie pentru ceea ce sunt si pentru potentialul meu infinit. Alien este o incarnare a noului val feminin, sarbatorirea femeii puternice, talentate, spirituale si conectata la lumea din jurul ei.

Frumoasa Willow Smith este muza acestui parfum, o cantareata cu vibratii neo-soul, actrita, scriitoare si producatoare, la doar 20 de ani. Talentul ei pare sa nu cunoasca limite. O artista complexa si o figura carismatica a modei, ea isi valorifica influenta si energia unica in beneficiul unor cauze la fel de diverse precum realizarile ei, cum ar fi accesul la educatie pentru fetele tinere si integrarea sociala a populatiilor dezavantajate prin intermediul artei.

Tot ce atinge este transformat de angajamentul ei profund fata de incluziune, altruism si libertate de exprimare. Stilul ei innascut, privirea patrunzatoare si prezenta magnetica o fac un simbol aspirational pentru tanara generatie. Willow Smith este intruchiparea feminitatii totale, o provocare la adresa standardelor societatii si a normelor de gen si, fara indoiala, intruparea pamanteasca a Alien Apa de parfum.

O aroma, un manifest

Notele de ambra luminoasa, notele senzuale lemnoase si cele delicate florale iti vor deschide poarta catre un univers fascinant al feminitatii. Iasomia Sambac, o “floare a soarelui”, aduce delicatete si nonconformism notelor puternice din Alien. Vibratiile lemnoase de Cashmeran se deschid pe pielea ta cu o senzualitate enigmatica, in timp ce Ambra Alba iti aduce confortul si delicatetea mohairului alb.

Angajamentul Mugler pentru luxul sustenabil

Mai mult ca niciodata, Mugler se angajeaza sa creeze parfumuri in cautarea unei viziuni noi, mai etice a luxului. In prezent, colaboreaza cu partenerii sai pentru a crea o comunitate angajata in proiecte de dezvoltare responsabila, pentru a conserva natura si a proteja resursele acesteia. Unul dintre cele mai calitative ingrediente posibile, iasomia Sambac este recoltata manual din martie pana in octombrie, in zorii zilei, inainte de a se inchide inflorirea. Casa de parfumuri IFF Laboratoire Monique Rémy a selectat cu atentie iasomia Sambac din parfumul Alien prin partenerul sau Nesso, cu sediul in orasul Mysore, din sudul Indiei.

Aceasta abordare face posibila controlul sursei, precum si asigurarea unor salarii echitabile si conditii de munca pentru producatori. Casa de parfumuri foloseste acest program de dezvoltare sustenabila in scopul militarii pentru o utilizare mai scazuta a pesticidelor, acces mai bun la apa pentru culturi si producatori, educarea producatorilor in cele mai bune practici, in special in agricultura ecologica, si cercetari privind noi procese sustenabile de extractie.

Un nou capitol Mugler: Alien Goddess

Este momentul sa faci cunostinta cu zeita din interiorul tau, cu magnetismul noului Alien Goddess. Pagina goala a acestei povesti este in acelasi timp un far de optimism si un scut impotriva unei lumi exterioare plina de provocari fara precedent. Calatoria extraterestra, inspirata de calatoriile imaginare ale lui Manfred Thierry Mugler, patrunde intr-o noua era cu Alien Goddess, aducand originile vietii in visurile noastre pentru viitor. Alien Goddess te invita intr-o lume extraordinara, in care sa explorezi farul sacru si luminos al unei noi generatii aflata intr-o cautare mistica. Parfumul este un manifest pentru un nou tip de neo-feminitate, incluziv si optimist.

Alien Goddess este intruchipata de Willow Smith, o muza magnetica a noii ere. Asemenea lui Willow, iti poti explora pe indelete toate laturile senzuale ale feminitatii, avand incredere intr-un viitor luminos, care iti deschide toate portile. Calatoriile tale unice incep imediat ce notele naucitoare Alien Goddess se deschid pe pielea ta: bergamota spumanta, cashmeran, iasomie indiana si vanilie de Madagascar.

Dupa ani de incertitudine si haos, umanitatea se afla in cautarea unui nou tip de viitor. Deteriorarea sentimentului de “normalitate” a dus la respingerea unei intoarceri la stiluri de viata ce acum ne par invechite. Ne lasam inspirati de nevoia de a crea o lume noua, care sa ne hraneasca si sa ne uneasca. Aceasta aspiratie colectiva pentru un viitor mai luminos a deschis calea pentru o figura feminina fascinanta.

Calauzita de propria forta interioara, ea stie sa fructifice pamantul si sa creeze viata, speranta si frumusete prin blandetea sa. Ea isi amplifica darurile divine unindu-si energia cu o floare mistica – floarea de aur – invitandu-ne pe toti sa fim parte din aceasta calatorie. Ca intruchipare a unei feminitati mistice, new-age, ea poarta cu sine mesajul universal al unei lumi mai bune: conectata cu natura, receptiva spiritual, rezistenta, creativa si generoasa. Aceasta muza este o zeita: Alien Goddess.

Foto: PR.