Rujul lui Audrey Hepburn, castigat la licitatie. Nuanta preferata a actritei si de unde o poti cumpara si tu

1
De Alice Papuc
23 mai 2023

“Port pe buze ADN-ul lui Audrey Hepburn”, a spus celebrul make-up artist Lisa Eldridge.

In 2017 a avut loc o licitatie in care au fost vandute mai multe obiecte care i-au apartinut lui Audrey Hepburn. Una dintre cele mai spectaculoase piese vandute in acel moment a fost celebra carcasa pentru ruj, creata special de Cartier pentru Audrey Hepburn. Dar surprizele nu au incetat sa apara: carcasa continea o parte din rujul purtat chiar de Audrey Hepburn!

Cele 7 secrete de frumusete ale lui Audrey Hepburn

Povestea din spatele celebrului ruj

Uimitoarea piesa Cartier este realizata din aur de 18 K si este impodobita cu safire. Aceasta a fost creata special pentru Audrey in anul 1954, purtand initialele sale (la acel moment, Audrey era casatorita cu Mel Ferrer, astfel ca pe ruj sunt gravate initialele A.F).

Potrivit lui Sean, fiul lui Audrey, iubita actrita a purtat acest ruj cu ea la toate seratele la care a participat in anii ’50-’60. Zgarieturile de pe produs indica, la randul lor, faptul ca acest articol a fost cu adevarat utilizat si iubit.

Cine a castigat licitatia pentru rujul lui Audrey Hepburn?

Rujul lui Audrey Hepburn a fost castigat la licitatie de Lisa Eldridge, creatoare de continut, make-up artist, autoare si detinatoarea unei linii de produse cosmetice. Lisa este colectionara de obiecte vintage cu totul aparte, asa ca a simtit cum acest obiect unic si atat de pretios ii vorbeste. Lisa a castigat licitatia pentru suma de 56.250 lire sterline. “Am dormit cu el sub perna”, a sustinut Lisa pe canalul sau de YouTube. Lisa descrie in continuare cat de incredibil este sa ai in mainile tale o bucatica de istorie si cata energie poti simti in acel moment. “Am simtit ca trebuie sa fie al meu. Nu pot sa explic sentimentul. Mai ales daca si tu crezi in energie.”

Emblematica nuanta de ruj purtata de Audrey

Lisa a avut parte de o surpriza cu totul aparte: in superba carcasa de ruj se mai afla o mica parte din emblematicul ruj purtat de Audrey Hepburn. “Am crezut ca am cumparat doar carcasa, nu am stiut ca in aceasta se mai afla ruj!”, a impartasit Lisa pe canalul sau de YouTube.

In videoclipul sau, Lisa povesteste atat detalii din cadrul licitatiei (toate emotiile pe care le-a experimentat pana a castigat aceasta piesa de colectie), si continua prin a arata superba nuanta de ruj purtata de Audrey.

La minutul 12:00 vei vedea cum Lisa va lua cu un ac steril un fragment din rujul purtat chiar de Audrey. “Este a doua oara cand fac acest lucru, si nu o sa mai fac asta vreodata”, a spus Lisa, dorindu-si sa pastreze cat mai bine cu putinta produsul.

Care este nuanta de ruj purtata de Audrey Hepburn?

Lisa descrie nuanta de ruj drept “true salmon pink”, adica roz somon. In continuare, vei vedea cum Lisa argumenteaza de ce nuanta nu poate fi catalogata cu adevarat drept corai. Mai mult decat atat, Lisa a realizat propria sa varianta a rujului, pentru a se putea bucura cu adevarat de acesta si pentru a-l arata mult mai bine pe camera.

Luxuriously Lucent Lip Colour, nuanta Dance Card, 154,70 lei, lisaeldridge.com

Foto: PR