Cele mai eficiente tratamente care estompeaza instant celulita

1
De Cristina Tudor
18 apr. 2022

Foloseste-te de cateva metode simple care te vor ajuta sa reduci aspectul neplacut de coaja de portocala din zonele cel mai puternic afectate.

Dusul scotian

Presupune alternarea jeturilor de apa calda cu cele reci, ceea ce are ca efect stimularea circulatiei sanguine si limfatice. In acest fel tesuturile sunt intens oxigenate, iar toxinele sunt eliminate, estompand aspectul de coaja de portocala. Incepe fiecare dimineata cu un astfel de dus care te va ajuta sa-ti tonifici pielea si musculatura si sa reduci vizibil celulita.

Gomaj cu cafea

Cafeaua este recunoscuta pentru efectul sau puternic anticelulitic. Are capacitatea de a elimina excesul de apa din tesuturi, estompand astfel aspectul denivelat al pielii provocat de celulita. Amesteca o ceasca cu cafea macinata cu putina apa pentru a obtine o pasta. Maseaza apoi zonele afectate de celulita cu acest amestec, asteapta cateva minute, apoi clateste-te.

Tratament cu extract de iedera

Iedera are un dublu efect, luptand atat impotriva celulitei, cat si a vergeturilor. Ofera elasticitate pielii si ajuta la prevenirea vergeturilor, dar si la estomparea celor deja existente. De asemenea, are proprietatea de a micsora celulele adipoase de sub piele, care dau aspectul de coaja de portocala. In 100 de mililitri de ulei de masline adauga 30 de mililitri de extract uleios de iedera. Amesteca bine si maseaza in fiecare seara zonele afectate de celulita.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com