11.11. A 11-a zi din noiembrie. Ziua Ingerului si potentialul sau uimitor

1
De Cristina Tudor
8 nov. 2020

Vezi des 11.11? Daca da, esti o norocoasa. Afla ce reprezinta acest numar si ce putere magica poate avea asupra ta.

Stiai ca 1111 este un numar norocos? Ti s-a intamplat vreodata sa te uiti la ceas si sa fie fix 11:11? Sau sa vezi acest numar pe un bon, factura sau intr-un alt context? Ei bine, asta inseamna ca 1111 te urmareste. Si, daca este asa, esti extrem de norocoasa.

Motivul? Numarul arata ca iti poti dori orice si ca poti obtine ceea ce iti doresti aproape instantaneu… cumva miraculos. 1111 poate fi considerat si un mesaj din partea ingerului – care vrea sa te ajute intr-un fel sau altul.

Puterea magica a lui 1:

1 este unul dintre cele mai puternice numere din astrologie – este modalitatea perfecta de comunicare cu divinitatea si de conectare la Univers.

Cand 1 este dublat pentu a forma 11, si enegia acestuiase dubleaza.

Despre portalul pentru manifestare

11:11 este un portal puternic pentru manifestare. Adunand cifrele acestui numar, ajungem la 4 – numarul materiei pamantului si al manifestarilor fizice. Acesta este semnul suprem ca avem un rol activ de jucat in creatie, in tot ce se intampla in jurul nostru. Nu suntem simpli spectatori.

Universul iti spune ca esti o parte din divin si esti menita sa creezi lucruri in aceasta lume vasta. Asadar, 11:11 te ajuta sa te aliniezi cu magia care exista in jurul nostru, cu Dumnezeu.
Partea importanta pe care trebuie sa o retii este ca atunci cand esti aliniata la Univers, vei putea vedea cat de incredibila va deveni viata ta si cat de usor te vei lovi de oportunitati si de lucruri bune. Te vei simti completa si te vei indrepta tot mai mult pe drumul potrivit catre atingerea scopului tau.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.