4 zodii care azi te iubesc, maine te uita

zodii care nu se implica
1
De Roxana Dobrita
9 apr. 2019

Protejeaza-ti inima in preajma lor.

Eu cand incep sa ma „dezindragostesc” de cineva, procesul e lent si gradual. Simt ca se intampla, simt ca ma retrag incet, incet din poveste, dar nu pot face nimic si de cele mai multe ori sper ca e un lucru normal in orice relatie care are si suisuri si coborasuri.

Dar sunt anumitii oamenii care uita atat de repede ca au iubit incat aproape ca nu ai niciun semnal de alarma care sa te anunte ca deja nu mai simt nimic pentru tine si ca dragostea a parasit de mult cladirea. In unele cazuri ramai cu impresia ca totul s-a petrecut aproape peste noapte.

Sunt unele zodii care tind sa nu se implice niciodata pana la capat din punct de vedere sentimental sau pur si simplu au o abordare mai detasata in ceea ce priveste iubirea, lucru care ii face sa plece dintr-o relatie aproape fara niciun semn ca era ceva in neregula.

6 zodii care detesta drama

Daca esti intr-o relatie cu una dintre aceste 4 zodii, intelept ar fi sa-ti protejezi inima. Asta nu inseamna ca aceste zodii nu sunt capabile sa formeze legaturi de durata si solide, ci doar ca la primul semn ca relatia in care sunt nu le e sortita, nu au nicio problema in a pune punct aproape din senin.

Gemeni

Pentru un semn de aer ca Gemenii, emotiile vin si pleaca precum bataia vantului. Intr-o zi se topesc de iubire, in alta isi cauta o alta poveste mai frumoasa. Tocmai de aceea o relatie cu cineva in zodia Gemeni e ba calda, ba rece – azi simti ca e indragostit nebuneste de tine, maine ca deja a pus ochii pe alta. Gemenii sunt o zodie foarte intelectuala, care tinde sa nu se implice emotional pana la capat, asa ca-i este mai usor sa se extraga rapid dintr-o combinatie care nu-i mai convine. Pana ce isi vor intalni sufletul pereche, Gemenii vor trai povesti intenese de iubire, dar care tind sa se evapore la fel de repede precum au inceput.

Cele 5 zodii care sunt parteneri ideali pentru relatiile de lunga durata

Balanta

Guvernata de Venus, Balanta se pierde in fantezia indragostirii si adora sa fie luata prin surprindere de emotii puternice. Dar atunci cand relatia devine confortabila, Balanta isi pierde interesul – uneori ca prin senin. Balanta pune semnul egal intre iubire si pasiune, asa ca atunci cand pasiunea arde intr-un ritm mai molcom, aceasta presupune ca relatia a ajuns la bun sfarsit si se sustrage cu o nonsalanta teribil de enervanta.

Sagetator

Pentru un semn de foc ca Sagetatorul, pasiunea arde intens, dar se si stinge la prima briza. Acest semn zodiacal e notoriu de capricios si rareori se lasa legat la cap pentru multa vreme. Asta pentru ca adevarata iubire a Sagetatorului este libertatea si aventura. Vor varietate si entuziasm asa ca atunci cand simt ca nu mai primesc asta, incep sa se plictiseasca si sa se gandeasca deja la urmatoarea experienta si urmatoarea aventura, ca si cum legatura cu persoana cu care este astazi nici nu s-ar fi intamplat.

Astrologie: 5 zodii pragmatice, care gandesc in perspectiva

Varsator

Nu mai incape indoiala ca Varsatorul e capabil de relatii intense si puternice – dar pana ajung la persoana careia sa i se daruiasca din tot sufletul trec printr-o serie de relatii care se termina repede. Asta pentru ca, la fel ca Gemenii, Varsatorul nu se implica niciodata cu toata inima intr-o relatie. Au tendinta de a tine emotiile si atasamentul la distanta, asa ca isi pierd interesul repede.

Foto: Shutterstock.com