Cele 5 zodii care sunt parteneri ideali pentru relatii de lunga durata

relatii de lunga durata
1
De Alice Moisescu
7 apr. 2019

Relatiile serioase si de lunga durata cer compromisuri, incredere, fidelitate si respect! Si desi pornim cu aceste ganduri la incepul fiecarei legaturi sentimentale… totusi nu putem construi peste noapte tot ce ne dorim. 

Si ca sa stii de la inceput cu ce reprezentant al sexului opus iti poti face planuri de viitor, afla de ce semn astral este guvernat!

Cele 5 zodii de barbati care pot fi parteneri de cursa lunga intr-o relatie
TAUR

Nativii nascuti in semnul Taurului vor sti intotdeauna ce vor de la o relatie de cuplu, asa ca nu se vor ascunde dupa deget atunci cand trebuie sa faca compromisuri. Le plac legaturile stabile, cele in care se simt in siguranta, asa ca vor lupta oricat pentru persoana iubita si vor face tot ce le sta in puteri ca totul sa decurga bine.

Cand se angajeaza intr-o relatie, Taurul va fi 100% implicat si dedicat partenerei sale. Si va oferi totul pentru a asigura stabilitatea si longevitatea relatiei.

Cum cuceresti si pastrezi langa tine un barbat Taur

RAC

Alt semn zodiacal cu care iti poti face planuri de viitor… Racul. Este iubitor, sincer si de incredere, astfel ca te poti simti norocoasa daca ai alaturi unul. Familist convins, se va dedica trup si suflet legaturii voastre de iubire. Mai mult, odata indragostit, nu va mai avea ochi pentru nimeni in afara ta! Te va trata ca pe o comoara, te va rasfata, te va adora si se va asigura ca nu iti va lipsi nimic.

Zodia RAC: Cum isi exprima iubirea fata de fiecare nativ al zodiacului

FECIOARA

Nativii nascuti in semnul Fecioarei sunt mereu in cautarea unei relatii stabile. Barbatul Fecioara este o fire puternica, pe care te poti baza mereu! Este atent, calm si fidel, astfel ca te vei intreba de multe ori ce ai facut sa meriti un astfel de partener… 🙂

Poate ca nu isi va pune sufletul pe tava de la inceput, insa fii sigura ca te va iubi si ca vei ocupa un loc special in sufletul sau!

BALANTA

Foarte rabdator cu persoana draga si iubitor al armoniei, barbatul Balanta este ca si croit pentru relatiile de lunga durata! Nu ii va fi teama sa isi arate vulnerabilitatile si se va implica 100% in relatia voastra de iubire. Iar atunci cand se vor complica lucrurile… nu va da bir cu fugitii! Ba dimpotriva!

8 moduri mici prin care femeia Balanta iti cucereste inima

CAPRICORN

Alta zodie alaturi de care vei avea parte de beneficiile unei relatii lungi este si Capricornul. Este fidel, te va respecta si te va iubi pana in maduva oaselor! Se ghideaza dupa ce ii spune inima, astfel ca nimeni nu il va convinge ca nu este in locul potrivit! Nici prietenii si nici familia! Iar in locul potrivit… vei fi doar tu!

Foto: Shutterstock.com