Zodiile care nu se casatoresc niciodata. Fug de angajamente pe termen lung

zodii care nu se casatoresc
1
De Cristina Tudor
23 mart. 2020

Care sunt zodiile care nu se casatoresc niciodata, care fug de angajamentele pe termen lung.

Daca esti la inceput de drum intr-o relatie, ar trebui sa stii care sunt nativii care nu vor sa se casatoreasca.

Sunt multe femei si chiar si multi barbati care viseaza inca din copilarie sa se casatoreasca si sa aiba o familie frumoasa. Totusi, anumiti nativi fug de relatiile serioase, de casnicie si, indiferent de cat de bine le este alaturi de partener, pur si simplu nu concep sa faca si acest pas.

Cel mai bine ar fi sa stii din start daca tu si partenerul tau ati putea forma o familie in adevaratul sens al cuvantului. Se regaseste jumatatea ta pe lista nativilor care fug de casatorie?

Zodiile care nu se casatoresc niciodata: Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt foarte schimbatori. Pentru ca trec rapid de la o stare la alta si pentru ca nu vor sa ia decizii pe care le-ar putea regreta apoi, tind sa se fereasca si de casatorie.

Persoana nascuta in zodia Gemenilor se teme de monotonie si plictiseala, asa ca sunt slabe sanse sa acccepte vreodata sa semneze actele la starea civila. Pe lume sunt atatea tentatii si placeri, de ce ar vrea sa se lege la cap si sa devina jumatatea unei singure persoane pe viata?!

Daca vreodata va accepta sa se casatoreasca, va sta mereu cu gandul la ce lucruri marete ar fi putut face daca si-ar fi pastrat libertatea.

Zodiile care nu se casatoresc niciodata: Sagetator

Vesti proaste daca te-ai indragostit de o persoana din zodia Sagetator: este alergica la casatorie!

Sagetatorii sunt oameni independenti care nu suporta ideea de a ramane blocati intr-o relatie. Cele mai mari cosmaruri ale acestor persoane sunt cu nunti, miri si mirese.

Citeste continuarea pe wowbiz.ro

Foto: Unsplash.com