2019 a fost anul uitarii. 2020 este anul vindecarii

1
De Cristina Tudor
1 ian. 2020

Este timpul pentru un nou inceput. Urmeaza anul vindecarii.

Renunta la tot ce nu iti face bine. La tot raul din jurul tau, la oamenii toxici, la opiniile care iti ranesc sufletul.

Acesta este anul in care lasi in spate tot ce s-a intamplat si mergi mai departe. Acesta este anul in care te ierti pentru tot si incepi sa traiesti asa cum iti doresti.

Acesta este anul in care renunti la indoieli, la rezistenta si la ezitare. Este anul in care lasi trecutul in spate si mergi mai departe cu viata ta.

Acesta este anul in care iesi din zona de confort si iti permiti sa fii speriata, dezorientata pentru ca stii ca doar asa vei ajunge acolo unde iti doresti. Acesta este anul in care iti dai seama ca temerile nu te controleaza, ci ca tu controlezi temerile. Acesta este anul in care vezi situatia asa cum este ea.

Acesta este anul in care mergi pe drumul tau. In care iti alegi cu atentie visurile si faci tot posibilul sa ti le indeplinesti.

Acesta este anul in care te pui pe primul loc. In care alegi sa te iubesti pentru ceea ce esti si nu te mai judeci pentru ce spun cei din jurul tau. Acesta este anul in care esti egoista si alegi fericirea ta inaintea fericirii altor persoane.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.