Aparente versus realitate. Ce fel de persoana esti in dragoste si relatii, in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
6 mai 2022

Este destul de greu de aflat cum va fi viata noastra sentimentala. Perceptiile noastre fata de relatii si dragoste ne construiesc gandurile si asteptarile de la o relatie, adica fie un pat plin de trandafiri, fie un drum spinos plin de lacrimi. Nu putem sti niciodata sigur.

Cu toate acestea, astrologia ne poate ajuta sa intelegem viata noastra amoroasa analizand trasaturile de personalitate ale zodiilor noastre. E o diferenta mare intre aparente, asteptari si realitate!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Aparente: Berbecul e mereu in cautare de aventura alaturi de persoana iubita. El crede ca certurile din cuplu se vor transforma in partide fierbinti de amor. De asemenea, ii place sa se ocupe de relatia lui fara sa acorde atentie la ceea ce isi doreste partenerul/a.

Realitate: Berbecul este, de fapt, rabdator si amabil si va face orice pentru partenerul/a. Are o personalitate apriga, dar e iubitor si tandru, facandu-l partenerul ideal. Se va certa si se va impaca matur si va merge mana in mana cu partenerul/a lui.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Aparente: Taurul este extrem de incapatanat si se va lega de partenerul/a de viata asa cum considera de cuviinta. Ii pasa doar de gesturile romantice in relatii, lasand deoaparte alte aspecte ale iubirii. El va vedea un viitor bazat doar pe iubire si nu pe alte elemente compatibile.

Realitate: Cu siguranta este incapatanat, dar intr-un sens bun. E foarte grijuliu atunci cand vine vorba de partenerul/a sau si intotdeauna ii face complimente. Se va asigura ca viitorul lor este solid, fara lacune vizibile.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Aparente: Gemenii sunt atat de impulsivi incat nu vor putea rezista mult intr-o relatie. Ei si partenerul/a lor vorbesc mereu despre lucruri diferite. Nu sunt niciodata siguri de relatia lor, asa ca partenerul lor tinde sa se simta singur in relatie.

Realitate: Gemenii sunt foarte distractivi si partenerul lor nu se va plictisi niciodata cand sunt impreuna. Acest semn este reprezentat de oameni foarte sociabili si veseli, motiv pentru care toata lumea ii iubeste. De asemenea, sunt foarte dornici sa afle mai multe despre partenerul lor tot timpul.

Citeste continuarea Eva.ro

Foto: depositphotos.com