Aprilie va fi o luna plina de romantism pentru aceste 3 zodii

1
De Mara Ionescu
11 apr. 2020

E usor sa te indragostesti. Universul lucreaza pe cai nestiute, insa cu totii avem un suflet pereche.

Chiar daca te consideri o romantica incurabila, trebuie sa stii ca aprilie va fi o luna plina de romantism pentru trei semne zodiacale. 

Gemeni

Viata ta sentimentala intra sub lumina reflectoarelor. Intr-adevar esti norocoasa: nu se intampla prea des ca Venus, zeita iubirii si a frumusetii sa petreaca 4 luni calatorind prin semnul tau zodiacal. E adevarat ca Venus va fi si retrograda in acest interval, dar asta nu inseamna ca nu te vei bucura de toate beneficiile. De fapt, exista posibilitatea sa te imbarci intr-o calatorie a invatarii iubirii de sine.

Aprilie va fi o luna grea pentru aceste 3 zodii, potrivit astrologiei

Chiar daca esti intr-o relatie, iubirea de sine este o conditie a unei vieti pline de fericire. Nu uita ca relatiile din viata ta sunt o oglinda a relatiei pe care o ai cu tine insati. Daca ai deja o relatie sanatoasa, acum este momentul sa o duci un pas mai departe. Pana la urma, intotdeauuna exista ceva nou de invatat.

Balanta

Golul din stomac iti este foarte cunoscut. Asta pentru ca esti indragostita! Atat de indragostita incat vei face totul ca sa creezi un mediu plin de armonie, conform cu idealul tau de frumusete. Esti creativa, si in aceasta luna Venus iti va activa simtul romantismului, al pasiunii si culorii. Pentru ca Venus este planeta dominanta a zodiei tale, temele romantice vor fi si mai evidente in aceasta perioada. Este posibil chiar sa reintalnesti o fosta iubire, deci nu lasa aceasta energie sa se piarda. 

5 zodii care sunt prea mandre pentru a-si cere iertare, potrivit astrologiei

Sagetator

Inteligenta ta va fi stimulata. Lasa dragostea sa intre in viata ta! In aceasta luna ti se vor intampla multe lucruri, iar romantismul este in plan principal. Intrarea lui Venus in zodia Gemenilor iti activeaza simtul relatiilor. Acest fapt adauga un plus de armonie relatiei tale si iti stimuleaza charisma. Insa Venus va deveni retrograda in luna urmatoare, asa ca acroda atentia cuvenita relatiilor tale in aceasta perioada. Si tine minte ca Venus nu minte niciodata!

Foto: Unsplash.com