Astrologie: Cele 3 zodii care nu se grabesc in dragoste

1
De Mara Ionescu
22 ian. 2020

Adesea vedem filme in care personajele se indragostesc la prima vedere, dar lucrurile nu sunt atat de simple in viata reala.

Aceste zodii nu se grabesc in dragoste! Unele persoane au nevoie de timp si siguranta inainte de a se indragosti.

Astrologie: Puterea planetelor si cum influenteaza fiecare zi a saptamanii

Semnele zodiacale de mai jos isi cantaresc deciziile si construiesc relatia romantica pe parcurs. Este vorba despre zodiile de pamant, care simt nevoia de siguranta si confort alaturi de o persoana, inainte de a-si lasa inima libera. 

Iata care sunt cele 3 zodii care nu se grabesc in dragoste:

Fecioara (23 august – 2 septembrie)

Fiind o fire analitica, nativul zodiei Fecioara cantareste bine detaliile inainte de a face un pas important. Nu se grabeste atunci cand incearca sa cunoasca un om si isi deschide inima doar atunci cand se simte pregatit cu adevarat. 

Perfectionist prin natura, el trebuie sa se asigure ca partenerul corespunde tuturor asteptarilor, inainte ca lucrurile sa devina serioase. Nativul din Fecioara nu se indragosteste orbeste si nici nu crede in dragostea la prima vedere. Respectul si increderea unei Fecioare se castiga greu, in timp. Iar atunci cand se intampla acest lucru si este pregatit pentru pasul cel mare, lucrurile se mai relaxeaza si nativul zodiei devine un partener foarte iubitor.

Astrologie: Ce fel de sora esti in functie de zodie

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Desi sunt plini de senzualitate si gata intotdeauna sa-si rasfete partenerul cu cele mai frumoase gesturi, in chestiuni de inima Taurii se misca foarte precaut. 

Siguranta, confortul si deciziile practice sunt cele mai importante lucruri pentru un nativ al zodiei Taur. Partenerul trebuie sa fie de incredere, echilibrat. Cel ma adesea, legatura va avea nevoie de timp, dar in acest domeniu un nativ al zodiei Taur nu se va grabi niciodata. 

Taurul are nevoie de o relatie de iubire care creste treptat si care devine din ce in ce mai solida odata cu trecerea timpului. Taurii nu se lasa influentati de sentimente si au nevoie sa rationalizeze relatia inainte de a-si voie sa se indragosteasca.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt condusi in viata de un puternic sentiment al carierei si nu isi permit sa se lase guvernati de sentimente. De aceea,vor avea nevoie de o perioada mai indelungata de timp ca sa se indragosteasca, sa analizeze toate avantajele, dar si dezavantajele unei relatii. 

Astrologie: Dezamagirile de care ai avut parte in 2019, in functie de zodia ta

Capricornul este foarte muncitor si responsabil si are nevoie de un partener care sa impartaseasca aceleasi valori. Un partener caruia sa nu-i placa sa iroseasca timpul sau sa fac lucrurile superficial. Capricornii isi deschid inima doar in fata oamenilor care merita acest lucru. Fiind mai mult canalizati catre munca sau scoala, in defavoarea relatiilor sentimentale, Capricornii nu se vor grabi sa gaseasca pe cineva si nici sa se indragosteasca.

Foto: Getty Images.