Astrologie: Cum sa-l faci sa te iubeasca pentru totdeauna, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
25 nov. 2019

Vrei sa afli cum sa-l faci sa te iubeasca pentru totdeauna? Trebuie doar sa gasesti noi modalitati de a mentine scanteia dintre voi, in functie de zodia lui!

Berbec

Barbatul Berbec iubeste competitia si cauta mereu dinamismul.

Arata-i ca esti la fel de curajoasa ca si el. Ii place sa castige, asa ca fa cunoscut faptul ca tu nu ai pierdut niciodata. El isi doreste o partenera care sa poata tine pasul cu el si care sa fie mereu pregatita pentru schimbari constante de ritm!

Taur

Barbatul Taur adora atingerile fizice.

Apropie-ti corpul de al lui, mangaie-l delicat sau impinge-l usor atunci cand face o gluma amuzanta. Acest lucru il va innebuni! De asemenea, roaga-l sa te ajute sa pregatiti masa pentru voi doi. Ii place sa gateasca si e o modalitate excelenta de a va apropia si mai mult.

Gemeni

Barbatul din Gemeni are o cultura generala foarte vasta.

Din aceasta cauza, vrea o partenera cu care poate purta conversatii inteligente. Nu ii place sa se simta limitat, asa ca asigura-te ca activitatile voastre sa ii ofere oportunitatea de a se dezvolta!

Rac

Pentru a-l face sa fie dependent de tine, asigura-te sa petreceti timp cu hobby-uri care pot fi facute acasa.

Ii va placea sa petreaca timp cu tine. De asemenea, cand are ceva de spus sau vrea sa se descarce, asculta-l. Nu trebuie intotdeauna sa ai o replica. Ii va placea sa fii respectuoasa fata de dorintele lui.

Leu

Leul este foarte increzator si nu accepta aproape niciodata un nu ca raspuns.

Tu trebuie sa ai la fel de multa incredere ca si el. De asemenea, trebuie sa joci tare pentru a obtine ce vrei, astfel poti fi regina pe care a cautat-o mereu.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.