Astrologie: 7 lucruri pe care trebuie sa le stii despre zodia Berbec

1
De Cristina Tudor
6 apr. 2019

Atunci cand un Berbec iti spune un lucru, inseamna ca asa este. E foarte direct, nu se pricepe sa minta si nici nu se oboseste cu asta.

Pentru cine nu-l cunoaste, Berbecul pare superficial, imatur, artagos sau prea nervos. Insa daca l-ai eticheta astfel de la distanta, ai gresi. Iata cateva indicii care te ajuta sa vezi dincolo de aparente si sa-l intelegi asa cum este el de fapt!

Astrologie: Ce trasatura trebuie sa aiba barbatul tau pereche

7 trasaturi incredibile ale zodiei Berbec

1. Calmul ii este o notiune straina

Trebuie sa accepti din start ca un Berbec nu este capabil sa astepte, sa faca lucrurile pas cu pas. El vrea totul acum, chiar daca asta inseamna sa riste si sa piarda uneori, cu graba lui. Daca ii spui sa aiba rabdare, inseamna ca nu-l cunosti deloc sau ca vrei sa-l scoti din sarite.

Astrologie: Cum te schimba iubirea in functie de zodie

2. Este egoist ca un copil

Foarte vanitos, Berbecul este la fel de suparacios ca un copil razgaiat care, cand nu primeste atentie, se tavaleste pe jos plangand. Nu recunoaste nici in ruptul capului cand greseste si daca totusi face asta, inseamna ca esti foarte important(a) pentru el. Are convingerea ca nimeni nu e in masura sa-i dea sfaturi si nu primeste directive sau critici. Nu trebuie sa te superi, caci nu o face cu rea intentie.

Astrologie: 5 zodii care vor trece prin transformari uluitoare in 2019

3. Vede o competitie oriunde

Berbecul trebuie sa fie mereu primul, inaintea tuturor, iar ceilalti sa vada si sa aplaude asta. Chiar daca e vorba de un target realizat la serviciu, de un concurs sportiv, de cine castiga mai multi bani sau de cine spala vasele mai repede, el are mereu ceva de demonstrat si, daca se intampla sa fie depasit, va gasi zeci de argumente ca a fost pur ghinion. Nu-l lua in ras, caci pentru el sunt lucruri serioase…

Astrologie: Cum iti dai seama ca ti-ai gasit sufletul pereche in functie de zodie

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.