Astrologie: Zodii care isi spioneaza partenerii de cuplu in carantina

1
De Mara Ionescu
16 mai 2020

Viata in izolare alaturi de partener a pus la incercare soliditatea multor cupluri, iar daca te-ai surprins uitandu-te prin telefonul partenerului, afla ca nu esti singura! 

Aceste zodii isi spioneaza partenerul de cuplu in carantina, arata un studiu recent realizat. Atentie la Leu si Pesti!

Un studiu recent a indicat faptul ca 33% dintre participanti au recunoscut ca au verificat zinic telefonul partenerului. Iar 39% dintre participanti au facut acest lucru la fiecare cateva zile. Haide sa aflam impreuna care sunt zodiile care sunt predispuse sa-si spioneze partenerii.

Zodii care isi spioneaza partenerul de cuplu in carantina

Se pare ca unele zodii sunt mai predispuse sa faca acest lucru, iar cele mai suspicioase zodii sunt Leul, Racul si Pestii. 

Mesajul trimis de Univers pentru luna mai 2020 fiecarei zodii in parte

75% dintre persoanele nascute in zodia Leului, care au participat la studiu, au recunoscut ca s-au uitat in telefonul partenerului. 71 % dintre persoanele nascute in zodia Racului si 69% dintre cele nascute in zodia Pestilor au completat podiumul. 

Cei de la PsychicWorld.com, care au comandat studiul, au declarat: “Poate ca rezultatele nu sunt chiar surprinzatoare. Leul este un semn de foc, recunoscut pentru faptul ca este dominant si ca pur si simplu nu accepta ca indoiala sa planeze asupra relatiei sale amoroase. El vrea sa afle singur adevarul.”

“Pestii si Racul sunt semne zodiacale de apa si au o fire foarte sentimentala. Nativii acestor zodii sunt foarte intuitivi, iar daca partenerii le dau vreun motiv sa devina suspiciosi, vor face totul ca sa clarifice situatia cat mai repede.”

La polul opus se afla zodiile Sagetator, Fecioara si Varsator

Nativii acestor zodii acorda cea mai mare incredere partenerilor lor si sunt cel mai putin predispuse sa le verifice telefoanele. Doar 19% dintre Sagetatorii participanti la studiu au verificat telefoanele partenerilor. Pe ultimele 2 locuri s-au clasat Fecioara (15%) si Varsatorul (11%). 

Zodii care vor deveni parinti in 2020

Dintre toti participantii la acest studiu, doar 7% au declarat ca nu si-au spionat niciodata partenerul. Iar dintre cei care au facut-o, 59% au declarat ca au gasit dovezi incriminatorii cu privire la infidelitatea partenerului.

Foto: Getty Images.