Austin Butler va juca rolul lui Elvis Presley in noul film biografic, iar asemanarea e izbitoare!

1
De Irina Constantin
20 iul. 2019

Baz Luhrmann, regizorul unor filme precum Romeo si Julieta, Moulin Rouge si Marele Gatsby, vine cu o noua pelicula promitatoare.

Warner Bros a anuntat, in mod oficial, ca Austin Butler va fi cel care il va interpreta pe iubitul star rock’n’roll care a facut istorie.

Lista completa a nominalizarilor pentru Premiile Emmy 2019

Noul film despre viata fascinanta a lui Elvis Presley va cuprinde doua parti. Prima dintre ele va prezenta anii de glorie ai artistului, iar a doua va descrie viata sa dupa varsta de 35 de ani.

Austin Butler – De la Disney Channel la Tarantino si Elvis

Actorul in varsta de 27 ani a avut parte de o ascensiune rapida in cariera. El a inceput cu productii pentru copii, pe posturile Nickelodeon si Disney Channel.

Cele mai bune filme aparute in 2019 pana acum

Apoi, Austin a debutat pe Broadway, in spectacolul „The Iceman Cometh”, urmand sa joace un rol si in ultimul film al lui Quentin Tarantino, „Once Upon A Time in Hollywood.

„Acest rol iti va schimba viata!”, a comentat pe Instagram Ashley Tisdale.

Austin Butler a confirmat stirile despre noul film dedicat regelui rock’n’roll, printr-o postare pe Instagram.

Artistul a introdus, in descrierea imaginii, versuri din piesa Love me tender a lui Elvis: „You have made my life complete, and I love you so” („Tu mi-ai completat viata si te iubesc atat de mult”).

Tanarul actor a primit sute de mii de aprecieri si mesaje de sustinere din partea mai multor vedete. Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Jeremy Scott si Diego Boneta sunt doar cativa dintre cei care au fost entuziasmati de veste.

View this post on Instagram

➡️

A post shared by Baz Luhrmann (@bazluhrmann) on

Chiar si Baz Luhrmann a publicat stirea pe Instagram. Producatorul australian a postat o fotografie cu Elvis Presley si una cu Austin Butler, iar fanii nu au putut sa nu observe asemanarea izbitoare.

Tortul favorit al lui Elvis Presley, un adevarat deliciu!

Austin Butler a obtinut un rol foarte disputat, iar castingul nu a fost deloc usor. El a fost ales in defavoarea altor actori precum Harry Styles, Miles Teller si Ansel Elgort.

Desi nu se stiu inca foarte multe detalii despre noua productie cinematografica, zvonurile spun ca filmarile vor incepe anul viitor, in Australia.

Foto: Getty Images.